Нема друго, ќе морам да се активирам у некои теми у кои досега ме немало. Очекувајте слики у Модни критики и Вашите нокти, рецепт у Фемина готвач и мислење у Мајчински муабети.
Па се очекуваше ваков искод, чим како резултат на заговор и договор меѓу Михајло, домаќинките и гласачите од Пустец, вчера ја истакнаа рекламата и шу рече некој погоре, со поглеми букви Форумџика не можеа да напишаат Ај па да видиме, дали Димче нема да победи , bring it on! Јес да до сега беа мирни изборите, ама изгледа ќе ја продужиме традицијата на тепачки
Те замислив во мајчински муабети хахаха Туку @Kukla994 Куклеее, ти ни требаш, да почнеш по темите да оставаш линк од темава и да агитираш И да, Сунчице погоре имаме изјава што јасно покажува на предозирање со лепак, брзо интервенирај Влатко Ѓорчев еј
Значи ќе го игнорираме фактот дека кога водеше Бендер со 30 гласа се постави знак ГЛАСАЈТЕ ЗА ФОРУМЏИКА и во истиот ден и предноста падна на 6-7 гласа разлика. СПАВАШ ЛИ МИРНО @RainBow ?!?!? Овие дрскости , лаги и валкани игри нема да поминат кај народот!
Да те научам за у тие теми: Топ си, срцка си, лилеееееееееееееееее од кај ти е оваааааааааааа, ауууу згодноќа, ваков топ ни Северина, нема, ејјј браво совршен спој на бои, материјали, па тоа си ти, совршена, нема подовро лице или шминка одамна на темава, ја освежуваш темава, треба да си отвориш блог, не ти треба ни професионален фотограф, ни фотоапарат па ти си сама по себе паметна. За нокти.... нека помага некој, не знам. За у фемина готвач , нареди на сите у кланот да готват и по плус 15 члена да готват за нив и најубавите слики за тебе да го објавиш. И да не заборавиш на секоја туѓа слика да пишеш - рецепт плс? Кај мајките само кажи им дека ги разбираш дека се ненаспани и дека поубава жена од мајка нема. Сеќаам јас прегласување.
Znaete li deka prvite sest forumdzii ke morale da se slikaat goli za kalendar na FEMINA? Sekoj po dva meseci..ama ne po izbor tuku zavisi koe mesto osvoil? Parite od kalendarite ke odat vo dobrotvorni celi.
@referentka Голи? Мене ми кажаа за календарот дека ќе бил жешок, па си избрав аутфит предвреме Истиот шу го носев кога ме испрати Штабот во пеколот, секако сега исперен со Ленор Ама голи викаш, а?.....Фанови не ме гласајте
Многу умно сторено (се разбира ако е вистина дека има замешано прсти)од @RainBow Аман бе Јипманче, оти да не спие Рејнка наша!? Напротив, ако победи @referentka, тек тогаш ќе спие като мало бебенце Ова е сепак женски форум и треба титулата за најдобра форумџика да ја понесе ЖЕНСКО @Bender Rodriguez го номиниравме, му одадовме почит и добри карактеристики, го отепавме од фалење и дрндрн и сега он требаше како прав каваљер, џентлмен, да се откажеше уште во старт од бркање по женска титула. Барем јас така си мислам и еве сега ќе правам кампања за да победи Референтчето наше
@baba Rada Babe..svetot ostanuval na mladite. Ima ovde deca koi me ostavile so podotvorena usta. P.s....ama neka pobedam sepak..neka mi padnat januari i fevruari od kalendarot,pooblecena ke sum...