И @danichap опасно се наближува со гласовите кон @referentka ,прашањето е дали таа ќе успее да го преземе второто место или пак, ако се случи невиден пресврт на настаните, да се закити со титулата "Форумџика на годината"?? Останува да видиме. Следете не секој ден на Фемина форумот, приклучени во живо 24/7 во темата "Форумџика на годината 2016: Гласање" ,победникот ќе биде објавен на 28 декември, а за тоа време навивајте за своите фаворити!
Грешка во пребројувањето, јас се извинувам. Сепак @joy1 и @danichap се во трката за второто место! А со оглед на тоа дека состојбата со гласовите многу брзо се менува, и нивната разлика драстично се менува од минута во минута, се е можно народе. Затоа, stay tuned.
Ако се дешава, тоа ќе e во индиски размери кд Моника @AnaKarenina ќе позове цел колегиум да гласа за неа, па да видите тогаш пресврт
Na zenski forum moze I mnogu poubavi nagradi da mu bidat dodeleni I toa od nematerijalna priroda..... kako na primer moderator, admin ili nekoja slicna titula
Секако, ама многу ми се допаѓа самата случка. Лејдис, треба да се засрамиме, we got dominated. Спојлер А според мене сосем заслужено.
Аман веќе претеравте со овие машко-женски односи get over it... Според еден магазин за најубава жена во светот беше прогласен транвестит (маж станал жена), па што да правиме ајде? И ние жените за едно нешто ќе се бориме и тоа едно ќе ни го земат Наместо вистинска жена да прогласат за убавица, тие маж прогласија... И сега пак истото се случува на форумов, нели? ТеЖко мије во душата
@elimkd Море ако извади Рефка камшикот, неќе баш така да е Туку, не ми пречи, они нека си се тепаат, а Димче да ни го стават на мир
Од изненадување во изненадување Џолана, јас барем нешто водам кампањи, чат пат и мито дадов, се заблагодарувам... а Џој и Дани глас не им се слушна буквално Кандидатура ли е тоа?