Јас го дадов за Бендер мојот глас, отиде на право место. Ако победи ќе частам турлитава и каВе . Сега гледам кој пресврти се случиле со гласовиве .
Сега па кога ќе навалат оние скриените од кај мајчинските ќошиња мх мх Ќе појде некој и ќе им каже дека има гласање. Бендерче, земи новогодишни пакетчиња и појди им низ темите... Ќе им дадеш за децињата по едно пакетче и потсети ги за кого да гласаат
@AnaKarenina И мене ме фатил камерманот во кадар....со најлонот преку мене, стојам и се чудам wtf just happened И Рефка позади со неонските патики од Спорт М, пошто Ејнџл и рекла дека има попуст
За да си ја задржиш анонимноста, јас би ти препорачла да си купиш ваква слична маска... После таман ќе се упатат сите на баење и гатање кај госпоѓа Светица. Можеш и со неа да се консултираш, да ти помогне во кампањата. Како сакаш...
He sees you when you're sleeping He knows when you're awake He knows you haven't voted yet So vote for goodness sake!
Не верувам дека има тајност на гласање како што нема тајност на гласање ни на политичките избори, па еве ќе кажам дека гласав за @Bender Rodriguez по машка линија, а и затоа што дечкото е дипломат, смирен, со факти итн. ги разбива конкурент(к)ите или дебатерките. Не кажувам за кои други 2 форумџики гласав. Тргнав сите да ги штиклирам после видов само 3 можело. Нека победи најдобриот/најдобрата, оној/онаа што активно творел/а цела година, се нема со никого испокарано, а има смирено тензија кога други се карале итн., што ширел само позитивна енергија и пишувал квалитетни постови. Гласачите ќе го изберат the best of Femina for 2016, па ако има незадоволство може да прегласуваме.