27-ми се ближи, а рекоа на МТВ не се гласало на 26-ти, пошто Ден на форумите било Останете драги гледачи со ова темпо....седете така мирни или ќе игра камшикот
Знаеш се израдувавме сите мажи и лајкнавме , ејј јеее гола жена во фонтана на плоштад wohoooo. Ама ми текна кога станав од кревет, сега сите фонтани се исклучени и немат вода. Како ќе капеш бе??!? Не ми се допаѓаат овие дрскости.
^ Не е, по рацете се гледа. Добар избор на кандидати, само слабо нешто со предизборнава кампања, да не сте у миснус предпразнично Ако треба ќе фрлам по нешто ситно Моите фаворитки се на листа одвај се одлучив да можеше бар за 4-ца да се гласа.
Па Бендер и ќе стане женско, кд Михајло, Баба и the rest of the crew запнале Форумчика да биде. Форумџика, па форумџика . Е арно де, толку ли е тешко еден фустан да облече на денот на прогласувањето:
ти си лудаааааа, паднав од столче смеејќи се а камериве снимаат цело времесе чудат овиеќе мислат дека сум се штракнала со умотоооооооооооооооооф..рацеве ми се мсеат Дефинитивно заслужуваш награда за НАЈЗАБАВНА ПОЗИТИВНА ФОРУМЏИКА па убави ноџенца фаќал Бендерџо
Ти цела вечер размислуваше и се радуваше, и кога се разбуди сфати дека се е замрзнато Абе не се секирај, ќе ми наполнат коритце овие од штабот, ќе го остават на плоштад и ќе капам со еден тон сапуница околу мене Не е проблем тоа...