Чекајте малце другари @joy1 и @referentka ние од ФМЌ се уште не сме фатиле со сериозна кампања, имаше некои недоразбирања во штабот и ја запоставивме кампањата. Ќе видите денеска и утре кога ќе се актвирираме Димче ќе има убедлива победа со 63 пратеника. Рефке да ме земеше да ти ја водам кампањата, уште на 1 декември ќе беше победник
Jas glasav za @referentka , refce mi e milo da si ja citam . Iako podednakvo (ama bas stvarno neznaev koj da go obogatam so uste eden glas ) mi se i @joy1 ,@AnaKarenina ,@danichap , i @Bender Rodriguez luduvam po negovite sliki vo temata vaseto kafe . Da ne ispadne ligavo ama site nominirani se vredni forumdizii.
ФМЌ, а? Тука сме, тука сме Полекааа, ситуацијата е сè уште под контрола Едит: Oh dear... изгледа после Јипи, јас сум следната што треба да си замолчам малце тука
Ne se sekiraj,praj se na Toso,ovie od Pustec sto si gi donesov za tebe ke glasaat. Koga ke vidis deka vodis,bidi iznenadena !
@crimson ..da..glasanjeto e vo tek.. Imate dobra opcija- @joy1 Dokolku glasate za nea,koga ke imate bebe,ke imate maticen sovetnik 7/24 od preoblakanje do hranenje. Toa e samo del od izbornata programa povrzana so zdravstvoto. Dokolku sakate TAKA glasajte vo narednite 5 minuti i dobivate GRATIS sovet kako se pravi kasicka od ovosje za bebe