Жешка е само Ливинг, на која и фали уште една шестка до бројот, да ја долови Едит: И одма фановите реагираа, бреј
@Yipman2 Сега и јас баш видов. Добро, во што е толку проблемот? Или ќе одложуваме се додека Димче не дојде десетти на листата? Претеризам. Сега ќе излезат со соопштение дека поради Џ.Мајкл го одложуваат
Да бе да, каде се поместува денот, па одма епска разлика во рок од 5 минути сведена на 1 глас. Утре, 100 гласа разлика ли да очекуваме?
Не знам кај видовте дека денот е поместен, уште кога се постави гласањето си беше 28ми. Вие изгледа тогаш ситуација у Теарце сте посматрале Кој и да победи, Димче или Џој, заслужено ќе е
@Summerlover има да се гласа дур ти не победиш. Ваква кампања немаше ни Грујо,уствари ни Заев де. Грујо препишуваше годинава.
Оу видете изедначено. Кој се изненади, нек дигне два прста @IronLady Ајронке, баш прееска ја копирав датата од првата страна и 27-ми си стоеше
Не знам искрено, уште кога ја поставија анкетата, кај мене се појави 28ми...и го запамтив датумов, пошо испит имам дента