Не верувам дека е проблем и машки да се номинираат, ама за секој случај означете некој главен за да потврди Пошто може апла е женски поклонот, нешто како депила/вибра-тор, или розева ташничка со пердувче... Па не за друго, туку да имаат време да ја сменат ташничката во сина
Еј која среќа за помалце од 24 саата избравме нова форумџика. Сега ќе имаш повеќе време да избереш модератори. НЕМА БЕГАЊЕ
Можам да замислам со какви прашања ќе и’ се избаци на докторката: - Што е со поткожните влакна? - Мора ли депилација со восок пред третман со апаратот? - Дали може да се користи на препони?
Јaс дa сум @Bender Rodriguez (a не сум) некaкo безвезе би ми билo дa бидaм бр.1 нa фoрум феминa....oд еднa стрaнa Oд другa стрaнa пaк, дa биде изглaсaн oд ХХХХ девoјки сo стрoги и специфични критериуми, е дoстoјнo зa пoчит. Кaкoв и дa биде крaјниoт резултaт, брaвo зa Бендер и зa "пaуер ренџерси"- нaзив зa велoсипедисти, кoј вo мoјoт речник е зaрaди негo
И мене @Bender Rodriguez ми е омилен форумски лик,посебно заради чистата мисла и критичкото размислување.Но јас номинирав од кланот +/-40 затоа што со нив секој ден се дружам. Ако Бендер победи и стане форумџиКА, ќе ми биде многу драго. Па уште и депилатор ако добие...
За @Bender Rodriguez дека ќе го номинирам од лани си знам (мислам дека единствената причина што лани не го направив тоа е што немаше 500 мислења, ако не се лажам), причини нема потреба да кажам. Исто и за @Someonespecial , интелегентна млада девојка чиј начин на размислување ми се допаѓа. Во дилема сум за третата номинација, повеќе кандидати се во игра
Мене пoвеќетo ми се мили и дрaги. Нaвистинa не знaм зa кoи три членa дa се oдлучaм, a мoжеби и немa дa нoминирaм зaштo не мoжaм дa се oдлучaм.
Ај да напишам и едно (полу)сериозно мислење на темава, пред да продужам да си терам мајтап. Не сум член на форумов со побуда да бидам избран за нешто „нај“, во ниту една категорија, а уште помалку па за некаква награда или материјална добивка. That being said, ако кажам дека да, стварно ми е безвезе да бидам форумџика на годината, онда ќе следуваат коментари од типот „Види го овој уобразениов, уште ни гласање нема, он више мисли дека победил“ или „Глеј го како се лигави, као божем стварно нејќе да победи, како да не“. Океј, можда никој нема да го напише ова јавно, али повеќе од сигурно е дека ќе си го помисли. Е сеа, пошто не сум ни уобразен, а ни тип што се лигави, ја нема да кажам ниту една од овие ствари. Мене форумов ми служи предИ се као место за забава, па на тој начин ја сфаќам и номинацијава и целата пропратна дискусија. П.С. Те поздравувам со сликава.
Значи, јас се самопрогласувам за шеф на изборен штаб Бендер. И сеа сериозно, Бендер, Мирче или Димче си? Да знам капмањава како да биде, сите за мир или сите за по едно димче?