Да не видеме сумЊиви, да се тргнеме од темава, демек не не интересира гласањево Ај...одиме во нашиот штаб, да прајме список што да купиме и направиме за закуска кога ќе те прогласат за победник Да откупиме хала, да набавиме пиротехника....да ги ангажираме Агушеви-те...има труба на увце да ти свирка
Другари, ќе биде смешно кога ќе го прочистат списокот Кога ќе минусираат гласови, а сега се што гледате ко да не гледате И опппппп самерка ќе частииии со убави 69
Nemojte da mi se lutite site mi ste dragi ama mislam deka ovaa godina zasluzeno za prvata kandidatka @joy1 se nadevam deka nema da ima namestajki i deka izborive fer i demokratski ke zavrsat,fala mnogu prijatno
Duso za da kazes za koj da glasame treba da ne potplatis ne davame taka lesno glasovi nie,ova e demokratska zemja sto mislis ti taka lesno ke ni kazues
A so praime ako bide izednaceno, ke go delat citacot za knigi ili saatot ? Ili togas ke stapat na scena lajkovite dobieni vo minatata godina
@Summerlover Зоне, оти @joy1 досега не е ангажирана по список од ФМЌ? Дај прекарче, младичка, убавка, одма ќе се вклопи во екипата. Работава - ако не можеш да ги победиш, придружи им се. Иначе до 28.12 беше гласањето од почеток и јас го забележав тоа.
Jas sum kriva pocnav prvo kaj babite da pisuvam i me smetaat sea i mene za baba Ups so ova sea izgubiv nekolku glasa
Не може да си ги земат гласовите назад, кажи си сега што ти лежи на срце, за НАГРАДА СЕ РАБОТИ! Спомнавте некои баби? А како се ОСЕЌАТЕ во врска со трудниците и мајките на форумов? Доколку победите, дали ќе продолжите со бесплатните совети? Во живо од изборна единица Феминарце, Дузи Пиштолова.
Додуша, ни одговара ваквиот расплет, пошто до полноќ губевме, ама мењање рокови по истек на рокови... праи од играчка-плачка. Бендер, шотеболе, ја частам за штабот виски, па партија сме или крастаица?