Така е разделен форумот со тие теми.Ниеден нов член не знае кој колку години има, што е предност за останатите членови.Тие што се познаваат поблиску е друго, но сепак, теми со ограничување во годините е апсурдно за мене и ствара поделеност меѓу членовите, оттука и самото стварање кланови кои самите членови го иницираат.
@macka91 Е бравос Мацо Добро барем за Сунчица си гласала, се извади колку толку Кукле, ја не знам шта се дешава најбоље да идеме денес на изборен молк #BenderIsMyWinnerAnyway
Мацо мори душманке Па уште со доказ ни покажува, да не сакаш орден да ти дадеме Туку ви реков сега тие скриените луѓе од по мајчинските ќошиња ќе излезат Мислите дека го имаат видено низ темиве Бендер? Или Специјал? Или Самер? појма немаат кои се тие луѓе. Влегле и си рекле кои се овие по ѓаволите? Исто и тие што се во зимски сон во 40ката Не да има поделба на форумов, туку и повеќе отколку што треба... Надвор од грниците е ова... Македонија е поделена? Епа Македонија може вода да и носи на фемина.
Хелоу, се јавувам од Теарце. Ова е одлична можност да се произнесам повторно дека немам гласано Уфф како сум уморна деновиве, некој одмор како ми треба, бар да имав некој плус денар...
Епа изгледа Џој им оди на гости кај нив и позната им е на фаца А Бендер не го личи во костум да им влезе таму Туку да, тие исто ко од Пустец да се Ко Јанкуловска што викаше: кутрите по двајца се фатиле за рака и не знаат кај одат...абе за греота...
Ги сакам од ФМЌ, еве за кого гласав. Би гласала уште за три (за Џој, за Даст и за Ливинг), ама... @Bridget Бриџо сега пак хејтај ме
Гласај за кого сакаш, само не за Бендер и Џој истовремено. Имај милост, реши ја ситуацијата. Еден од нив двајца. Спојлер *cough* Бендер *cough*