@JollyGirl џо но се по ќе ме аблес (мислим дека вака беше оддамна беше кога гледав шшански серии). Џолана да се разбереме не гласав за Ането оти еднаш била форумџика, иначе обожавам да ја читам. Специјалка исто така била или не? Да те имаше и тебе на списокот со двете раце ќе заокружев. А Димчето не го гласав оти не знаев дека од нашите
@macka91 штом за мене би гласала, ти се простува Она од Референтка сепак е лепено и фотошопирано Вие бре што сте на листата, зар сами за себе не си гласате?
Дa не си и вo кoжa нa џoј сегa, aкo вooпштo е свеснa штo се случувa Кoјa и дa беше oд листaвa пoгoре изеднaченa сo Бендер, истo ќе беше, знaчи немaм(е) ништo прoтив џoј, не е тaa кривa штo јa пoпречувa пoбедaтa нa личнoст вистински дoстoјнa зa титулaтa, пa зaтoa сите негaтивни кoментaри штo мoже дa следaт зa и пoсле избoрoт, не би требaлo личнo дa ги сфaќa. Нaпрoтив, еве јaс дa бев ќе пишувaв упoрнo дa не глaсaaт зa мене и ќе пoведев кaмпaњa зa Бендер, a прoтив себе Тaкa дa, oвaa гoдинa јaснo е кoј е пoбедник, резултaтите вo случaјoв тoтaлнo небитни.
@Bridget Бриџи, дали знаеш дека ти многу помогна Џој да избие напред? Со она ,,хејт говорот,, после победата нејзина? Сите ги закопка , па решија таа да победи за да пукаат сеир
Bender 166 Joy1 167 Спојлер Не се лути Џој , ќе се соочиш со гневниот народ , ама после пак ќе те сакаме
Јас си направив кафенце за сеир Да видиме кога ќе се прочисти тоа неважечките, кој од Пустец, кој од Косово, кој од породилна сала...
ВАУУУУУУУУУУУУУУ..што гледаат моиве очии....ауу..каква тензична форумска атмосфера..па па па Ајде цуркииии, вадите свои атрибути