Зашо го нема димче у свекривите ? Мене на пример каде не ме сееш таму никнувам,евривер ме има СВе страна личност сум
Само ако не ме земеш со тебе низ молови. Не за џабе тука кампања ти водам. Туку ако се јави @danichap од некоја породилна сала. Отидоа работите. Пишете пропало и Џои и Димче.
Изгледа пак ќе се скараме. Да продолжи долгогодишната традиција. Ко на шала ко на шала, ама мислењава и не се ко на шала. Спојлер @Priroden, одма гласај за Бендер за да се изедначат па пак да стане интересно. За возврат кажи што сакаш, па да преговараме.
Јас само се шалам. За другите не одговарам. Кој и да победи , списокот целосно ми се допаѓа,а и оваа целосна ситуација. Баш е горешто.
Одам денес у молот Од кај да те соберам? @Summerlover цццццц а јас се понудив бело мачмалоу од Гостивар да ти пратам
Измислуваш сега Другари ве напуштам (Ок де ке ѕиркам измегу до каде е работата) Одам кола да си купам нова А овде?Па овде нека победи најдобрата Бендеру пушти глас ,доста оставаш жене да зборат у твое име
Ејјјј, што се случува тука бе? @Bender Rodriguez намини пак со кафето, го заборавија изгледа Јас за кафе се продадов, немам бебе за гледање, sorry joy Сега нешто сериозно. Кој и да победи, со оглед дека имаше најави да се зезне изборот, се надевам "управата" ќе си преземе мерки победата да му биде чиста на победникот, за да не го распнеме
Абе да се прочисти списокот, да се стави опцијата да се гледа кој за кој гласал и да се прочешлаат пораките, каде се договараат домаќинките
bender 166 joy1 167 *џои иде кола да купува bender 166 joy1 171 Спојлер имам 100 гифови , за секој глас по еден
@Yipman2 Заборави да допишеш дека сето тоа беше во рок од минута време Празници се ближат, избори се местат