Жалби нема по избориве до ДИК нема прегласување и другаркава @joy1 се надевам ќе победи и да го оправда насловов и титулава Форумџика на годинава а да не е со мандало. (знам да је свет обратен ама нека биде во права смисла)
Додека едни се расправаат што би бил поклонот доколку @Bender Rodriguez победи, он веќе има одлучено ; од друга страна збираjќи гласови од Пустец, шефо гајле нема
Чија фаца ќе биде оваа? а) На Бендер кога ќе ги види гласовите б) На администраторите кога ќе видат колку неважечки гласови има в) На @Yipman2 кога ќе се зголеми разликата
Ова страшно многу ме потсеќа на изборите во далечната 2013. Само ако го избркате Бендер од форумот, ќе видите и 40ки и 50ки и ќошиња и агли и сè. Поззз.
А замислете админиве да купиле машки поклон веќе пошто по коментарите очекувано беше дека Бендер ќе победи, каков пресврт, човече
@Offspring Офи, тие оти навреме купиле некој женски Киндл, па затоа почнаа саботажите од вчера и претходниот ден со рекламата
Интересно станува овде! Јас пак стартно се изненадив што @joy1 не е на врвот, ама сега гледам дека работиве си дошле онака како што треба (по мое мислење како што треба)! Претпоставувам дека ние од мајчинските теми ја ставивме во водство, зашо таму она е главна
Димче побогу сликај што последно си купил за Димче Џуниор и што јадел денес, јаболче, сокче, и најважното, дека ве болело мешето, ама сте го надминале тоа!
Лелке, не се секирaј, aкo изгуби Бендер, не верувaм декa би се спуштил нискo кaкo членкaтa штo изгуби вo 2013 Мене ми е сееднo кoј ќе пoбеди, oти сметaм декa сите зaслуженo се нa листaвa, пa нaгрaдaтa ќе oди вo вистински рaце, чии и дa се тие.
@Annath Ее Ане мори, па 2016-та изборите се најинтересните и реално науопуштените избори, и тоа поради баш оние луѓе што се номинирани, дека се опуштени и кул..(ја најкул де секако ). Изборите во 2013-та не беа смешни, туку жив срам. Тоа не се ни споредува, пошто драматизирањата беа сериозни. Арно вени некој не пресече
Трендaфилкa си зaминa тoгaш, бaш пoрaди тoa штo втoрoплaсирaнaтa (бaрем мислaм декa беше втoрa) немaше дoблест дa и честитa зa пoбедaтa, туку тврдеше декa незaслуженo пoбедилa. А Тренди беше меѓу нaјквaлитетните тукa. Сoнчице, јaснo ми е тoa, aмa дa си нaглaсaм
Ко у 2013 фала богу дека не е, ама дека ќе има промени после затворањето на анкетата со одземање неважечки гласови - претчувствувам дека ќе има... Озбилно ова го велам. И дај забранете ми пристап до темава вака пред полагање