Патем, орото вака ќе биде или? T.e дали ќе е дозволено пиштолите да си ги донесеме? Ник Слотер бе, зар има таков шу не га знае?
Леле кои драми сте ги направиле Дури ќе почне на човек да му се одмилуваат некои ликови што ги сметал за нормални и квалитетни.. Мислам..онака јас сум јадач на трици од страна
Не можам да ве дочитам бе леле. Сите сте се собрале во темава, по другите теми, гола да поминам никој нема да ме види... * Још 24 часа од сега... Гоу Бендо гоу...
Такви работи не праам јас . Се надевам ќе помине мирно како лани. Јас се спремав за партито по повод крунисувањето на победникот, па да набавам аутфит нАли треба Чим не се породив денес по тоа трговските, ќе тера уште неколку недели .
Тренди си отиде оти Сноу ја претера. На Сноу никој не и нанесе неправда. Ако стои темата, си има се како што беше. Тренди пишуваше и колумни. Фемина изгуби многу вреден член. Јас уште не можам да ја преболам. Ми фали насекаде.
Ако ова гласање ви било тензично значи не сте ја следеле темата за најдобра форумџика во 2013. Каша попара, цигански пазар, типични македонски избори, хаос беше. Ама за фаќање сеир од страна таман. После тој избор се заврши една феминска ера.
Од толку офтопици, баш мојот виц и очекувањето на секс од мистерот и дамата(а нивните сексуално предизвикувачки постови стојат уште) се избришани од темава. Јебала вас демократија. Сигурно спешлка или џоли ме имаат пријавено кај егзекуторот @RainBow , сраснати им се прстите на опцијата пријави кога се работи за мое мислење. Ама реакцијата им е оправдана и е причинско последична на мојата за нив недостижна популарност. Од рано сабајлево ситуацијата доста се сменила ама резултатот е тој, Џој е барем женска на која добро ќе и дојде депилаторот, без разлика дали Блендер си ги депилира. Феминистичко ми е навивањето ама еднаш и јас да се согласам со фемина мк, се бира феминка.
Не се сложувам Јуле. Не и беше нанесена неправда на Трендафилка затоа што многу од гласовите на Сноу беа поништени и Трендафилка си ја зема титулата за форумџика на годината. Си ја заслужи и си ја доби. Е сега таа беше исклучителен форумски лик, ама реално и малце претера кога се прогласуваше победникот. Се однесуваше многу дрско и тоа што не ни честита туку објаснуваше дали и кој заслужил да победи ја направи помала во очите на многу феминки овде, па откако виде дека многу ја нападнаа си замина. Точно е дека фали, точно е дека имаше квалитетни мислења, ама без оглед дали некој заслужил да победи или не биди поголем човек и прифати го поразот. И мене лично ме нервира што некои обожувани ликови овде кога ќе наидат на најмал револт спрема нив одма се повлекуваат, се лутат и си заминуваат. Ако си тоа што се претставуваш и ако си вистински еден таков исклучителен човек нема одма да го дигнеш носот и да си заминеш. Според мене одлуката на Тренди беше детска.
Ајде сеа, овогодинешниов избор не ви е доволно интересен, па моравте да го откопате оној од 2013-та, така, и да реминисцирате за тоа како некад било жустро на темава. Патем, го ѕирнав и ја тој фамозен избор, чисто за да бидам у тек, и можам да ви кажам само една ствар - срам да ви е што при толку квалитетни членки сте дозволиле Сноу Квин да се бори за прво место.
Не реков дека и е нанесена неправда на Трендафилка, таа како што се сеќавам не ни сакаше да биде во изборот. Лошо сте ја сфатиле. Таа се повлече оти беше вовлечена во такви глупости. Сноу играше валкано. Тренди ја гласаа членовите, а Сноу и од бокс агитирашеи правеше дупли профили. Некои луѓе си имаат принципи. Трендафилка ако ја читаше ќе знаеше дека не си отиде оти не победи на изборот
Мене искрено би ми било гајле дали пишувала од бокс, од породилна сала или слично. Тоа си е нејзино. Трендафилка според мене ептен сериозно го сфатила изборот. Ко сега Бендер и Џој да си прават драми, да се контраат индиректно итн. Имам читано мислења на Трендафилка и понашањето на крај воошто не доликувало на нејзиниот лик.