Баш ова си го помислив. Три месеци се многу. Три дена за Бендер. Прв ден го расклопува. Втор го склопува. Трет го тестира на репрезентативен примерок- живи и неживи. До вечерта прави резиме со заклучоци и насоки во три чекори со по три подчекори. И оти три, оти три е... а Бендер е Übermensch-от. Ü·ber·mensch ˈo͞obərˌmenCH,ˈYbər-/ noun the ideal superior man of the future who could rise above conventional Christian morality to create and impose his own values, originally described by Nietzsche in Thus Spake Zarathustra (1883–85). Nietzsche's concept for "an over man" who overcomes the herd perspective and is capable of creating a new perspective without dogmatically forcing his perspective on others. Hail Bender!
Џинџер ма, какво е ова елементарно непознавање на политиката? За кланот не следува ништо, тие гласови секако не ми бегаат. Може ќе им дадам по некое кафе или сокче кога ќе биде централниот митинг, колку да не ми припаднат у несвест. Него, кажи си ти, вака као неопределена, дали можам да те подмитам со некое кафе, а? Едит: @zhap4e,
Ден четврти - прави ласерска чинија, сателит ор самтинг што ги распрснува зраците преку камерчето на лаптопот/паметниот телефон, секоја феминка добива ласерска депилација на критичните точки додека чита.
Bender, your middle name is Bending? Спојлер Те пишав и на моето пусулче до Фемина, рано, скоро пред зори (almost). Утрово, кога ја видов темава, мислев кој знае колку ќе треба да елаборирам пред аудиториумов зошто @Bender Rodriguez треба да биде дел од изборов. Додека да стигнам да пишам овде, гледам веќе е неофицијалниот победник. Well done. Сосема субјективно и пристрасно, допишав и две омилени дами. Првин, заради профилот на форумов и второ, заради лична статистика (премерувам прогнозерски способности).
Кој друг и да биде номиниран, нема глас да му се чуе. Ќе вика : хелоу фром ди адр саааајд. Ама тивко, кроце...
Номинирав три феминки кои за мене оставија најголем впечаток годинава. Смирени, да ти е мерак да дебатираш со нив. Да не ги кажувам јавно, беа повеќе, ама мора три само.
Јас ја номинирав @Bitter-Sweet, а потоа и @Petra777 и @Rama .. кој се бие тај се воли Сепак мислам дека @Bender Rodriguez ќе победи и сосема заслужено. Се пријавувам да бидам дел од обезбедување кога ќе ја подига наградата да не го нападнат феминкиве
@EvAngelos i @Bender Rodriguez многу долги текстови пишувате по темите и никако да ве запратам Нема врска со темава ама немав кај да пишам
Каков Бендер бе, што ви е на вас ? Кратка и јасна номинација. 1. @Someonespecial 2. @Ketchup 3, @Читател Ако не првиот е вториот Ако не е вториот е третио Ако не е третиот е вториот Ако не е вториот е привот Ако не е првиот е третиот Ако не е третиот е првиот Прочитајте го текстот на мојот аватар иако ништо нема да ви смени во животот. Одам сега да пијам вода и да надбљудувам што ќе се случува,
Каков читател бе, што ти е на тебе? ц! Види го... ни официјално номиниран, он фура скромноча Туку не ве сфаќам зашо уствари да ти биде безвезе? Мене не би ми било...
Јас не номинирам никој,ќе си почекам фино лепо да се истакне списокот за да гласам за некоја форумџика од номинираните не дека немам омилени три,ама ете. Инаку @EvAngelos и покрај твојот сарказам,јас како добра Православна Христијанка,еве ти пуштам рака за примирје
Vo temata 40 napisav deka treba da e zensko t.e. forumdzika. No,ako podobro se razmisli, zosto da ne e Bender? So nacitanost i elokventnost i kreativnost prednici pred zenskite..
Друштво, навистина нема потреба и не сакам да ме номинирате годинава. Јас си го "одбележав" своето лани и доволно е. Сега да ги отстапиме местата и шансите на некој друг. Фала најмногу, како и да е.