Ај? Да не имаш ти нешто против трендафилка? Или па ај да отвориме тема во која ке типуваме кои се тројцата модератори што ги спомна Ај да си легнеме,утре прво место ке биде Самрловер и ке станеуште поинтересно. А ке се гласа до 31 на полноќ.
Дајте луѓе немојте, стварно. Мене ми се допаѓа зезанцијата низ темава, мислам се гледа дека никој од двајцава што се во првите нема да прави скандал и да дига нос, напротив се зезаат на своја сметка, баш е опуштено и интересно.
@Yipman2 L: The least you can do is level with me. What are my chances? M: Not good. L: You mean, not good like one out of a hundred? M: I'd say more like one out of a million. L: So you're telling me there's a chance. YEAH! Е такви сме баш!
Пазете со ПРОГЛАСувањето победници предвреме, 2016та беше превртлива година. Брегзит Трамп за прецедник Грујо со 50 пратеника Немојте некој од третиве опции да победи, незнаеш кој чува глас за крај
Не знам ти што бараш тука, оди таму медитирај, спремај се, разговарај со нив, од утре начинот на комуникација ќе биде поинаков Остави тука ние козите и прчовите да се караме и зезаме, ти мисли на убавите работи кои те прават дебела. Мислам дека рефи ќе напраи пресврт и сите ќе си ги чешате.
Знаете ја за што се нервирам најмногу... Ми бодат очи гласовите на @Summerlover ,99 бе, личи ли тоа на нешто, неизрамнето. Дај нека се солидализира некој од фејк профилите нека даде едно гласче, да биде 100ка рамно. Фала многу, пријатно.
Утре сабајле кога ќе го викнат Сашко со полиграфот, кога ќе почнат да го расчешлуваат списокот...има на сите по 50тина гласови да им останат Се заборавивте малку со дуплите профили Реално гласови има Самер...99...не е над 100, не е многу под 100, туку е во близина на 100. Барем кога правела дупли профили имала осет малку
@blueeparadise Блу, моите фанови се мазохисти, перверзии, еден цел одлепен сексулав клан, ама па утре кога ќе направи Михајло чистка, па ќе си бидат моите омилени 69