@danichap Ма нее, ја не се ни тркав за Претседник, ама вака на крај, да ги подбуцнам малку, да видат за кој sexy ass можеле да гласаа, наместо за Лименко или Миропа од Мајчино Село Да им биде криво, а на мене интересно
Леле некој направил фејк профил да го даде гласот на Самер за да има 100 , наместо да помогне тука на чичко Бендер. До кога со вакви главоболки...
@Yipman2 Јас си кажав, мене ме гласаа точно 69 фанови, а натаму лажните не се моја одговрност 69-ката беа строени на време, а овие другите, oh well, I must have a secret admirer Ти мислиш само тебе те боли глава за овој пропуст, за наш Димче и за заговорот на домаќинскиот клан и Михајло, сите сме на апчиња моментално
Држете се, имате уште време. Па и млади сте. Ние бабите уште по апче не сме посегнале, а вие да се труете не личи.
Sister, Димче кај ли ќе најде вакви лојални обожавателки ко мене и тебе... ние у конкуренција, а за него поише кампања напраивме Море 69х2 и уште повеќе од тоа заслужуваш ти
Самрке, сите ве сакам И твоиве Дај некој коктел соС рум, грлово ренде е. Нема да дочекам официјално ДИК кога ќе соопштува резултати.
@Emy867 Ај, ја барем може коктељи да давам, не може да ме обвинат за мито и корупција Чирс Емке и побрзо оздравување Спојлер: Рум, indeed :D