Денес во 00:00 Штета што не можам да отворам лажни профили па да гласам повеке пати, ко што правеле во 2013 Ај за наредна година ке отворам секој месец по 3-4 ама ако даваат стан, вака за ситнурии не е исплатливо а тепам време
И после ке ги чекаме ко овие од ДИК да пребројат, да бришат лажни профили итн и на крај пак кавга ке направат за позабавна да им е нова год
Остајте ми го Сашко Ај добро утро, овде ќе се соберете сите, и ќошето и 40ката, па тука да принесам нешто додека се чека. Мене ме интересира кој член ќе биде чист, кој нема фантомски гласачи и кој навистина фер и демократски си го истера изборов, без поткупување.
@Bitter-Sweet Па ја бе Битерке, зар се сомневаш у мене? Зар постои почесен член од мене? Од благото ќе си земам, а прочитав, не чекаш сите да се собереме да ни пренесеш нешто Ситуацијата гледам кво на статусот
И уште нешто заборавив да кажам... 6 години сум член на Фемина форум а ова ми е прво гласање за избор на форумџика на годината. Дури и тоа со Трендафилка го пропуштив! Шејм он ми. @Summerlover можеби е така но мислам дека и за тебе гласале фантоми, за инает на 69.
@Yipman2 А шу па са ја? Што ме мене обвинуваш, кога сме in the same team? Da fuck man? Аман, на никој не му е лесно Разбере, ain't my fault