Јас гледам црно сценарио Го прочистуваат списокот , ги отфрлаат сите фантомски гласови и Бриџит избрива на убедливо прво место. Веќе ја гледам како се депилира....та дали за доделување награди се спрема, дали нагарадата тоа ќе биде-незнам....тоа о наредната епизода
Па претпоставувам дека овие се членовите што најчесто можат да се сретнат во темите Дали сум бремена и дали да се напијам апче за ден потоа...
Гласав и јас. Како и да е, кој и да победи е сосема заслужено навистина. Впрочем и тоа ми се допаѓа што барем овде го гледам списоков како што заслужува и да биде. За мене сите што се на листата се победници и квалитетни ликови и тоа е најважно. Паѓам пред убаво и умерено склопен пост, а уште повеќе пред искрени мисли длабоко од душа. И фотографиите не се исклучок. Кој и да победи, сите се победници, не за џабе се нашле на списоков. Многу сакам културни и издржани луѓе. Е тоа се тие на списокот. Прекрасни ликови.
Натинг посебно...онли одвратни темс фор ридинг Колега мој од работа: Please translate me to the oder site of the street
Не го рошкајте и Колумбо во Дали сум бремена, сигурно ке си... Затоа што нели, тука има и машки во гужвиве па од разминување можно е да се забремени. Е сеа, не дека е сигурно ама сепак постои шанса, као она од глупавион и тупавион, една од милион, али ја има !!!
Ами ние не ги викаме, сами си се собираат Овие се истите пред дик што беа... Загреани од орото и ракијата, дошле овде Да ги бркаш не бива... Поддршка ви даваат.
Ајде бе доста кокодакање одете таму собирајте конфети и огномети барајте соодветни тоалети и смоукинзи избори ли се што ли се. Прскалки да не заборавите и свечен говор сите до еден . Како што е редот
Автобусите ќе тргаат за некоја саат таман да бидете овде кога ќе се затвори анкетата,па заедно да се радуваме
Abe onie od 30+ i singl glasaa li ili direkt Bender da odi da gi vika? Alooo bez deckovci ke ostanete ojte glasajte. I Dali sum nevina devojkite ako konstatirale nevinost neka ne bidat nevini i u glasanje. Gi povikuvam i devojkite od temata Maski soveti da dojdat edno fala u glasanje da kazat. Glas za Bender znaci fala na site mazi za sovetite. Gi povikuvam i onie od Dali me saka da dojdat i da glasaat za Bender oti on moze gi saka a deckovcite nivi ne Gi povikuvam i onie sto se prebrojuvaat vecno kolku seks partneri imale dosega da napravat pauza i da glasaat a posle pak neka brojat do 2. Uf grlo me fati vikajki po site.
Ти мор чупе од Тетово беше? Епа договорете се со @vitamina успат нека те земе... Таа од Енглеска прво низ Тетово ќе помие, па повелете поделете патни трошкови
Вицот на @Abeja беше пресмешен бе, стварно не требаше да го бришете. Се обидов да го прераскажам и глупо испадна. Знаете она кога се обидуваш да кажеш виц и го забораваш на најинтересното. Дојдов да го прочитам пак, го нема. При толку оф топици овде, вицот ли?
Авионот како што ми кажаа од велес кружи па се стационира на аереопорт. Кога врти на човек да му се заврти умот од турболенции и кругови Рачунајте ме веќе пијана и во полн елемент кога ќе пристигнам на забавата.