Ајмо @Bender Rodriguez. Фер е да победи Бендер само зашто Џои вчера си купи кола, самата си се почасти ете и подарок, нека земе часовник Бендер или Рефи. Се шалам, заслужено е кој и од тројцата да земе прво место, честитки. Вакви мирни и демократски избори немало одамна на фемина. Само да видиме после дали фантомските гласачи ќе ја срушат оваа слика
@Viktorijaaa5 ако тргнуваат за еден саат пак ќе каснам. Дај организирај одложи го малце тргнувањето. @JollyGirl ништо со авионот од Витамина она од друга страна иде. Ќе треба пак со тракторо да доаѓам.Маката ми е што немам кај да го паркирам.
А Џолана на ќош се прави, како ние од Штабот да не и купивме автомобил? Куба така ли лесно се заборава? Не се занесуј и одма да си отишла по Маца! @JollyGirl
Ова КИЗНА меѓу последните гласачи е Еве ги Михајло и компанија....го турваТ не маТ кутивченО (оти немаТ маТ) Бројат...па и аргати ангажирале...за дневница Поглед кој обеЧава...Михајлоооооу.... кудЕ Летна с'с памЕт
Село гори а ја кроасаните на @Val-Dim ги прам. Аиии уште имат некој шо не гласал бреее...а бе како је могуче ео ?!
Ах се моите гласови изгледа ќе бидат малку нефер,годинава ми се лизна низ деновите,фемина остана во позадина,а некогаш во некој тивок момент од денот умееше да ми се протне низ умот. Понекогаш,мислам дека ми остана редови непрочитани. Сега ќе судам неправедно. Ви посакувам среќа!
@macka91 чекај не се срами со тракторо јас ќе дојдам сега ќе те земам Како ќе те пуштат на патарина со чудото? Ме издаде @Summerlover дека имам нова кола, и да се правам на Тошо не бива
@joy1 Бич плис, не се секирај, сега си пишаме сите заедно, до 6, а нареден пат, у исто време, наредна година