Ако не беше темава, немаше да се видиме со луѓево од по другите кланови, така? Ко со некои роднини што се гледаш само за слави, така и ние овде Околу датумот за св. Никола се собираме, ќе завртиме сега едно предновогодишно оро и после секој ќе си се повлече во своите одаи Не се познаваме цела година
@joy1 Сори но кент до, ние у Свирипиќинска Кореја само до 180 знаеме, бројот на лидерот наш е највисокот нешто
Се надувал зајакот, па фатил да плива во поточето. Го виделе другите шумски животни и почнале да му викаат: - Зајко бе, излагај од вода, ќе се удавиш! А зајаков им одговара: - Одјебете вие копнени животни! Читај до кога не и текнало на самуанспешл да го пријави. Што да праам кога немаат сите смисла за хумор. Ќе одам на роденден и нема да го видам крајот на гласањето, ама секако ќе отидам на плоштад за прославата.
Каков трактор @macka91 . Дами сме ние. Сос рејЗо ќе одаме. Паркиран е пред секој штаб. Ќе се делат капички, мајци и по еден сендвич. Земете и по некое дрво, да се врти и оро околу огнот на ФИК.
Го окапа девојчето. До последно неможе да штампаме лентите. Ко тие од Сити мол и ние штампачите немаме работно време. Нон стоп.
А јас ризикував исклучување од кланот 40ка (каде сум почесен член ) кога се бапнав во сред тема и признав ДОБРОВОЛНО дека гласав за Бендер и дека сакам тој да победи (и уште сакам, ама шшш ). Ама олеснителна околност, гласав и за @Bridget , така да... . Гласав и за @Summerlover , ми се допаѓа нејзината смисла за хумор .. Памтете, па вратете следната година . Спојлер: ВРВ НА ИСКРЕНОСТ Ја натерав и сестра ми која има профил, ама ретко го користи да гласа за @Bender Rodriguez, @Dust и @LivingGlam .
Ццц, ништо не ви е за кажување . Каков Пустец, какви бакрачи, профилот е активен и се користи, ама не сакала да гласа . Сакаш, не сакаш, мораш . @Lella, да имав уште некој профил на кој можам да влијаам , ќе гласав за Бендер, Референтка и Специјалчето... ама немам .
Овај Џоли, овај Мацо @JollyGirl @macka91 "Kada sam raskinula sa bivšim dečkom, on me je zvao 100 puta. Kada sam se konačno javila da vidim šta želi da mi kaže, on mi je rekao da želi da mu se vratim i kad pogleda svoj traktor pomisli na mene."