Аххх беее, сите што местат избори ќутат, траат, не признаваат за жива глава, а после викаат и дека победата била „чиста ко кристал“, само овие моиве, @promeneta и @Lella, сами си се издадоа и пофалија. Уште фалеше да речеа дека сестрите си ги фатиле за уши и ги носеле до гласачко место, „сестра по сестра“. Али, ај ве молам, простете им - нашава партија е млада, искрена и незрела - не сме научени ние на вакви ствари. Не се секирај, одма идеме на план Б:
Јас досега бев на испрашување во канцеларија...со полиграфи и триста чуда...наводно виделе дека од мојата адреса имало 3ца фантомски гласачи. За среќа полиграфот покажа дека сум невина и дека некој од другите кланови се обидел да ме намести...Ќе има санкции.
Каде сум го лупнала мислењето. Од узбуџенње тоа. Гледам Самерка ми лајкнала нешто во На срце ми лежи... ама јас не сум пишувала тамо. Се ближи времето.
Не знам зошто мислев до 27ми требаше. Требаше да отворам кладионица. Знаев дека Џој ќе лапа во 90та минута, ќе ви ги соберев парите.
18:12 Епа Џои , џои џои ЏОИ..... Честитки на победата. Со здравје да си ги користиш подароците и уште долго да не дружиш на форумов. ЧЕСТИТКИ!