Него треба да има избор и за форумџика без влакна на јазик па да се кандидираме јас @Cka и клавирот @Bridget @Abeja @Lilit @baba Rada @Yipman2 ( со ј место к) и уш некоја сеа баш и не ми текнува и ке биде забавно. За нас награда лап топ ии стан. Добро бе добро ете еден одмор до Малта. Добро ај само хотелот, патот сами ке си го платиме. Деееее бе не мора ни хотелот, бар лежалки и кафе за на плажа. Пууу што циции ова випов на фемина. Јазк
Minatite dve nedeli bese interesno na forumov/temava. "Tenziite"(kako pozitivni tenzii) rastea a ne izostana humorot koj na izborov mu dade ubava nota. Vi blagodaram na site koi kliknale na mojot nik,kako i na ucesnicite vo dvonedelniot natprevar.Pokraj pozitivniot pravec na diskusijata ovde zapoznav edna ubava strana na nekoi forumdziki koi by the way, mi stanaa omileni deca. Vaka da ste nasmeani,vedri i veseli i vo narednata godina. @joy1 ti cestitam od srce.
Честиткиииииииииии!!!!! @joy1 Заслужена победа! Продолжи да бидеш позитивна и храбра и во 2017 година. Ајде @Lady Phoenix иди со круната, @AnaKarenina мести се за сликање, идемооо! @Bender Rodriguez застани и ти таму ајде... Ајмо сви Сега е моменат за некоја патриотска песмица и ватромет.
@joy1 мајче честитки заслужена победа. Ептен ми напрви ќејф! Ова треба да се прослави да се рачуна победата ,нали?! Инаку ништо не праиме Знаеш дека си ми една од фаворитите. Сите номинирани годинава заслужено беа ставени на листа, на некој начин чим се ставени на листа заслужиле да се најдат таму па автоматски се победници на некој начин.
@joy1 Миропо ма! Честитки Фер си кружеше со колата, така се победува маратон Со здравје да се служиш со наградата и наредната година, па наминувај повеќе во Младинското ќоше, да не се заборавиме, сега откако се запознавме тука Честитки Џој Од Сунчица, еден при-гифт, дур дојде власта со официјалниот Целата листа, а особено ја де, беше Да го искористам вклучувањето во живо од Малибу, да им се заблагодарам на оние 112 перверзни умови, највеќе на скромната 69-ка На листата незаслужено се најдов, ама врски си се врски Темата оваа година, вака ко цреша на шлагот за крај на годината ми стана омилена, како и сите оние што придонесоа со хуморот Изборите беа дефинитвно најопуштените, а докажавме дека сме излегле од Средниот Век штом Димче беше во тесна трка, но пред се, трката беше меѓу квалитет, а не меѓу пол Ви посакувам на сите среќни празници, многу здравје, среќа и љубов на сички мачки
Во случај да е се валидно тогаш Ви се заблагодарувам подеднакво на сите феминки и феминци што ме гласавте.Мн неочекувано,интересно и помалце 'стресно' беше а пред се забавно и полно со хумор. Годината ми почна со најголем пораз во животот,ја загубив најголемата подршка а ми завршува со една мала но значајна за мене победа Прв пат учествувам во натпревар од било каков тип и прв пат освојуваѓ нешто Знам има и такви на кои не им се допадна овогодинешниот победник , се надевам догодина ке биде по нивни кејф .Тука сме пред се да се дружиме и забавуваме - ок понекогаш и да се закачнеме на некоја тема Тоа е тоа Ако во случај сепак излезат не регуларности тогаш Бендеру ти честитам друже од срце
Инетересно е што оваа позитивна енергија на темава, сроз ја засени негативната на политички настани. Џој за премиер. Рефе за претседател ( врховен командант бе не е мала работа)
Ami Bender? Pretsednik na Sobranie? Mene mi e strav od DIK pa dodeka ke se naspijat i dojdat ne cestitam Vikam jas Samerka ke igra na shipkata pred Vlada aj aj
@Cka Ја и ја честитав победата де , пошто Димче така ми рече, културно било. А моментално седам во бундата од поларна крава, пред ДИК мрзнам. Лед фати шипката
Аууу, ништо не знаеш Џој, ми се чини дека не си прочитала ништо за денеска (мала шала ) - седи, кец! Еве јас не гласав за тебе, но многу ми е мило дека ти си (неофицијално) победничката за оваа година. Мислам, да бидеме на јасно - искреноста е доблест и не секој ја има. Ти ја имаш на големо, па аналогно на тоа, барем според мене и мојата филозофија - искрен човек не може да биде „недопадлив“. На крајот од краиштата - кој и да победи, битно е да славиме! Дајте малку поживо, не сум била на журка не памтам од кога, а и денес не сум кренала задница од столче - не памтам од кога. Пуштајте музика и журот нека почне.
Гледам дека одговорниве пак се понашаат ко неодговорни и нема абер за да пуштат официјален абер, па за да не ги кочам работите, уште сега ќе го обавам примопредавањето. Кхм! (Си го прочистувам грлото за да почнам) Драги дами и малку господа, Се собравме тука, на овој форум, за да извршиме примопредавање на круната и свечено прогласување на овогодинешната господарка на Фемина. Имено, Фемина е едно место, еден паралелен универзум во кој жените владеат со светот, а мажите се малцинство и се под нивната штикла. Секогаш кога нов мажјак ќе се приклучи на овој форум се дочекува на нож и со сомнеж дека е можеби сексуален предатор, се' додека не се докаже спротивното. Тогаш, кога ќе се докаже спротивното, мажјакот не ретко знае да се третира и како божество, но и самиот тој треба да угодува на овдешните жени за да биде така третиран. И главен услов е да се бори за феминистичкиот режим. Жив доказ за тоа е Димче наш. Но, Димче наш е и револуционер. Зошто? Затоа што за малку ќе успееше да го сруши режимот и да се избори за правата на мажите во овој паралелен свет, за еманципација и рамноправност. Меџутим, народот покажа дека не е сеуште спремен за промени, за еднаквост и рушење на матријархатот. Затоа, и оваа година реши како своја кралица да изгласа жена. Жена која е се', само обична не. Жена-борец, позитивна во најтешките мигови, мајка, сопруга во хармонично семејство. Жена, секогаш подготвена да помогне, да подели совет, да начне тема за разговор и да се шегува. Жена-студент, супер-жена. Жена за сва времена. Затоа, @joy1 од срце ти ја честитам победата и титулата и моја должност е да ти ја предадам круната. Спојлер: Предавање на круната Твоја должност во следните 365 дена е да владееш со форумов, да останеш каква што си или да се подобриш и внимателно да ја чуваш крунава. Јас само можам да ти посакам се' најубаво и со здравје да си го користиш заслужениот подарок кој ќе ти го додели феминската управа. До следната година! П.С. Договорете се за пониските позиции.