Јас трпеливо чекав официјално да биди кажано, ама сепак анкетата е затворена и неќам премногу да каснам, па честитки за победата @joy1 , се надевам имаш среќна година, дека каква и награда да има дека ќе ти биди по мера и ќе ти се допадни најмногу. Се најдобро. едит, незнам зошто не сакав да откријам до крај, гласав за Ана, Бендер и Спешл.
Честитки @joy1 уште многу позначајни успеси во Новата 2017 и во текот на целиот живот ти посакувам од Мои фаворити беа: * @joy1 * @referentka * @AnaKarenina Убава вечер феминки
Ааа фино сте се собрале, еве слушам огномети низ Карпошов. Јас оправдано отсутна - ќе надополнам со присуство следната година пред...каде и да сте.
Последна ли сум? Со само 2 профила толку можев. Честитки до бившата сваќа, да знаев дека толку популарна е немаше да откажувам посватување. Може слободно да ми ја пее сега што ме сада тражиш поред њих толико, где си била кад сам био никоооо Не спремaв хејт гoвoр, финтa беше дa пoбеди џoј, oти сo aнти кaмпaњaтa мислaм пoвеќе услугa и нaпрaвив Честитки дo сВите, дa сне здрaви, живи, убaви, пoзитивни, и дa не чувa Гoспoд. Пoздрaв.
Значи не ги тргнале фејк гласовите што ги поставив скришно. Епа толку е!!! , Искача гневниот народ на улица!!... Готово е!!
@Yipman2 Епа Гринчу, наместо да си правиш фотосешн у Гуливер пробавајќи една та иста блуза, шу не те собира, очигледно , да дојдеше тука, сега друга песна ќе се пееше. А и цело време смрзнав сама со шипката пред ДИК. На крај, за тепање очигледно ќе ја искористам
Сеј дете дома жити сВе ,ладно е ке настинеш @Bridget ,сваќе наградата ке си ја делиме ко шо се договоривме фала чао пријатно,битно успеа планот
Џој, честито нека е моме. Создравје да си го користиш подарокот..... и да не се уобразиш, ногу, ногу.
Пиши ме и мене на список. Да фрлам чифте де. Овој па шефо Чивас па Чивас. Дај еден Јегер, да згрееме коски пред ДИК! ПесМА и зоља спремни, а ВИ?! Не може нам нико ништаааа, јачи смо од судбинееееееееее Шала на страна, честитам победа на сите кандидати, сите бевте фер и многу ми се допадна што овогодинешните избори беа без никакви инцидентни случаи (и појави). Реално, за мене, сите сте победници. Спојлер Кој даде флаша Јегер, го ставам прв на списокот. Поздрав дружино, видимо се опет!