@Doozy Руже @referentka Од љубител на вошки шу друго човек да очекува И ја мислам, дај Рефо, редно е во 2017-та да го отстапиш твојот профил на Референтот
Mnogu filozofira.Ne e za tuka.. plus ljubomorna sum..ke se bendisa so nekoja,posle treba bomba na forumot da frlam
@referentka E која мори Душанка тука ќе ја ареса, кога ние од 1 Јануари сите се замонашуваме Јас моментално разгледувам црковни каталози, сакам собата да е топ! Плус, ќе го ставиме на пробно, ако не го бидује, врати се бе Сике
Јас не знам зошто толку многу се нервира @Yipman2 Да не ти го вети депилаторот Бендер ако победи? Или... Полека, не земај при срце... Срцето, притисако и шеќеро најмногу стрдаат. Сега кога ќе ја затворат темава, за што ќе се нервираш во животот?
@joy1 Честито Твојата активност низ голем број теми и несебична подготвеност да помогнеш и советуваш на безброј девојки и жени е само мал показател не само за уникатниот карактер кој го поседуваш туку и општо за тебе како личност. Оваа титула нека биде мотивација плус во наредните години уште поинтензивно да не дружиш во поголем број катчиња и да ни покажеш и други страни од тебе кои можеби до сега не сме ги запознале. Како и многу други тука, во теков на оваа година остави и дел од себе, споделувајќи на жалост не само убави моменти туку и многу болка и лични трагедии. Нека ова симболично признание од сите нас биде една мала светла ѕвезда која ќе те води кон влезот во 2017, и нови почетоци на многу прекрасни моменти со твојата фамилија. @Bender Rodriguez Честито Мило ми е што еден машки член покажа и докажа дека не постои никаков вид на полова диксриминација кога е во прашање учеството на овој форум и сруши голем број табуа околу истото. Со својата уникатност и препознатливост по начинот на дискутирање го подигна нивото на дебатирање на голем број теми и допринесе за заживување на голем број катчиња од форумов. Да се заблагодарам за сите кои ме предложија и воопшто се најдов на листата на номинирани. Доколку минатата година бев изненадена што бев номинирана и фактот дека дури бев втора на листата, годинава сум шокирана дека воопшто се најдов на истата. Приватните обврски и недостигот на концентрација во поголемиот дел од денот на жалост пречесто ме спречуваа да навлегувам во било каков вид на комплексни дискусии или дебати од конструктивен карактер. Се повлеков во неколку катчиња каде се чуствував најудобно и реално не дадов голем придонес за да го заслужам присуството на моето име меѓу поголемиот дел од членките на листата. За наредната година посакувам што помалку интервенции од идните модератори и потребата да се бришат нечии постови да биде сведена на минимум. Од сите останати се надевам дека ќе држиме до општите правила на бон топ, макар и виртуелен, и дека ќе се водат што повеќе дискусии без дрскост, омраза и провокации.
Ехх @danichap Хорхе наш за цел мандат нема кажано толку колку ти во еден пост. Жал ми е ама веке Рефе ја предложив за претседател. Ај нареден пат тебе.
Луѓе бе, кај ги чувате вакви говори спремни? Бетер од политичари Туку одете во темата Состави и помогнете им на мачните души Пола од овие зборови да искористите ехееее...ќе ви бида благодарни цел живот. п.с. Фемина заборавила дека денес завршува гласањето...верувајте имаат заборавено Ги удрија парите во глава, и забравија на обичните членови низ форумов
Се јави дипломатскиот квор од иностранство на чело со @danichap Ајде @bittersweet уште нека пише, нек се прошират вестите и низ Австралија и Океанија и да си легнеме на раат. п.с. @sanjaeva најбитното го преспа