Stom nacalstvoto vaka kjuti,sigurno bira moment da objavi deka @Bridget e ustvari pobednikot. Ke objavat koga ke si legneme za da nema koj so jaIca da gagja..
Гласањето е во тек.. Така пишува во насловот. Затоа и опстојува форумот,оти не е безпрекорен и веќе од навика,никој не ни очекува да биде. @joy1 честитки,да си продолжиш да бидеш таква каква што и си. Да не те извитоПерат колата и титулата. Секогаш беше тука кога и да ми затребаше,како и доста други членки од форумов. Продолжи да бидеш. Честитки и на Димче за кој веке и јавно признав дека ми беше фаворит. Не за друго,јавното излагање беше за да ме примети каки што и сам рече,150 од 180 те не не ни знаел.
Ова беше репликата на Џој, наменета за твојот коментар. Чекај малку...Миропа? Миропа=Џој? Лелеее... Аманте со имињава.
@Mishela Значи чедо Божјо, најпрво помири се со судбината дека Самер е и Зоне и Сунчица Лопез, а не па за една Миропа да се потресуваш
@elimkd Кд ќе те види @zhap4e оти неа ја користиш за маркетинг, има нозете да ти ги испегла со Филипс Лумеата
Well, well... Знаев дека можеби ќе победи годинава некоја од 40ка, ама ни на крај памет дека тоа ќе биде Џој. Како и да е. Честитки @joy1! Како и лани, така и оваа година направив постер за победникот. @Bender Rodriguez, ако не ја освои титулата за најфорумџика, ја освои за најфорумџија, бидејќи си единственото машко кое успеа да се најде на листата годинава. Честитки и до тебе! Се држеше добро до самиот крај. И полека со кафињата, почнав љубоморен да станувам. Сте се изнапишувале, не можам да ве дочитам.
@joy1 A? Шу Ропи? Де па ти, почекај од утре, од фреш старт, па си се понашај ко бич плис, не мора одма уште во првите два саата Тејк ит изи
Не бе, овие се бетер од ДИК. Михајло ја брза Билката, а Билката се буни у броење. Па пак од почеток. Леле ако пак е Киндл... изненаѓење еве... ќе изглумиме.
Годинава ги имавме најнеизвесните избори, окарактеризирани со исклучително позитивна и коректна кампања. По пребројувањето на гласовите и проверувањето на легитимноста, ФИК едногласно донесе заклучок дека немаше нерегуларности, па со задоволство можеме да ја прогласиме новата Форумџика на годината: @joy1 Ѝ честитаме на победничката! Подаруваме таблет Lenovo Ideatab 2 7” Воедно, им честитаме и на сите кандидати/гласачи за мирниот изборен процес, кој се одвиваше во фер и демократска атмосфера, без забележани инциденти.