Додека стигне Маца со тракторо забавата почнала, ама се надевам дека ми оставивте нешто од сендвичите. Искрено кога ја видов листава се мислев за кого да гласам, затоа што сите на листава се посебни по нешто, сите се личности кои имаат оформен каракатер и кои имаат цврсти ставови. Во оваа прилика би сакала да и ја честитам официјално победата на @joy1 да си останеш позитивна како секогаш. Во следните 365 дена освен на форумов и надвор од виртуелниот свет да доживуваш само успеси.
Е така! Џој честитки за титулата. Да се лизга Леновово по фемина, Маша и Медо и некоја игрица со малите прстенца!
Кога администраторите не читаат, и применуваат наши заебанции и кратенки @joy1 E сега и официјално честитки!
Ајде сега откако и официјално потврдија од ФИК - честитки @joy1! Со здравје да си го користиш таблетот и уште многу време да нè дружиш на форумов и да ни ја пренесуваш твојата убава енергија Мене стварно ми беа интересни избориве оваа година, ептен беше неизвесно, прво Бендер убедливо тепаше, па жестоко се бореа со Рефи, за на крај Џој да ја грабне круната И морам да кажам дека ми е мило што годинава избегнавме инциденти, иако беше неизвесен изборот. Па и интересни зафрканции паднаа Честитки уште еднаш Џој
@joy1 официјално честитки. Се радувам што победи наш човек Искрено големо задоволство ми е што и годинава е победник женски член Тоа што е така не значи дека не го почитувам Бендер како машки член нека продолжи да биде таков како и досега,како и да е тој е еден меѓу најквалитетните членови на форумот
Беше што беше мешање на темава стари со млади, вакви со онакви, од утре да си се приберите сите во своите кланови.
@joy1 честитки од срце!!! Со здравје да си го користиш таблетот. Фала им на сите што гласаа за мене. Не знаев дека имам толку обожаватели Навистина бев изненадена кога се најдов во топ 10 номинирани форумџии, а сега па кога видов дека не сум 10та, уште поизненадена сум Ај догодина во топ 5 Честитки на останатите 8 форумџии! "Тетки" од 40ката фала ви на поддршката. Да се знае колку сме јаки!
Повели и друг пат тета. Мислам дека е очигледно оти те гласав нели , или да понавља тетка? Значи гласав за победникот, Даст и Брижита. Чао журим
Честитки @joy1 Гласав за тебе,имам и фото доказ Да бидам искрена,ја "запознав" во "Воведување исхрана..." и од старт се рчнавме...ама јас неискусна мајка,а таа со пристоен стаж Со тек на време и ја разбрав поентата на првичниот совет и така... Честитки,искрени,и за останатите. П.С.И сега како што е ред,подарокот да го доделиш у добротворни цели