Оп оп, са са са Честитки @joy1 , со здравје да си го користиш таблетО! Ајмо сви по еден Јегер (остајте ми мене малку појче, да подмачкам гласни жице)
Se razbudi Cicak- vistina se razbudi! Joyyyy cesyitaam. Ti posakuvam samo ubavi raboti da gledas na tabletot. Edit. tender imase ili kako gi trosevte narodnite pari? Do denar da se obrazlozi.
Деца видовте ли како се оди до победа @joy1 честитки . Смеј не и понатака, ставај сопки кога се караме, убацувај прашања што врска немаат со критичната тема, биди така @Bender Rodriguez тежок противник беше, респект за тебе како член, честитки. Форумов е убаво место заради интересни ликови како тебе @referentka , честитам!!! @danichap мојот победник си ти , што ми е гајле другите како гласале
Како тргнало децава ќе бараат тетки од 40+ - да не гласаат наредна година.Уште од сега се лутат. Зимај таблетот Џој и да се прибираме
Аии немало нерегуларности. Ами тролот што дојде неколку пати? Ги мрзело да прават чистка па ај нека си стои вака... (се шалам) Добро е што вака помина, на цивилизиран начин. Честито победа Џој.
Честитки @joy1! Ептен заслужено!!! Една од моите омилени форумџики заедно со @referentka ,@Dust & @Val-Dim +- 40 ...
@Yipman2 Не, следната година два посебни избори Они нека си бираат мајки, ние шајки. Чиста сметка, долга љубов п.с Да не беа изборите, немаше да знам дека некои членови постојат Како од пештера да излегоа
Честитки и од мене за Џој1, а и за сите кои се на листата. Убаво е да бидеш на листава макар не бил ни прв Супер сте дечки
@joy1 честитки. Гласав за тебе, кажав веќе. Заслужено. Убав поклон, најсреќни ќе се малите кукли. Годинава ти посакувам само убавини.
Официјални честитки @joy1 . Со здравје да го користиш таблетот. Да делиш уште многу совети од него, а малите девојчици да ти го наполнат со една купа игрици. Според мене е сосема заслужено. Не дека сме во 40-ката, ами поради твојата несебична помош која ја делиш на форумот последните неколку години. Некогаш остра, ама секогаш искрено и со право. Не сум мајка, ама сигурна сум дека си била од голема помош за премногу феминки кои во моментот биле во паника за своите малечки. Меѓудругото секогаш си расположена за шала и смеа на твоја сметка колку и да ти бил лош денот. Оваа година извојува многу битки, и пак се исправи горда и насмеана. Секогаш тука за своите малечки и семејството да не почувствуваат ништо. Ти се восхитувам на оваа особина.Годината што следи да избрише се лошо што ти донесе минатата. Честитки и на @Bender Rodriguez , успеа да оставиш траг на розев форум и да бидеш забележан од многу феминки. За секој убаво скоцкан пост бираш соодветни зборови, па и најдосадното знаеш да го пренесеш на многу кул начин. За кафињата нема што да кажам и како некафеџика од твоите би пивнала, ако не друго барем поради филџанот. Да не должам за секој посебно, целосната листа беше интересна, сите членови сосема заслужено беа на истата. И секој од нив ќе беше достоен за титулата. Беше ептен интересен избор, со многу хумор и смеа. Најдобро од се е што никој не се најде навреден. Сите членови овој форум го прават посебен на свој начин. Мило ми е што има многу нови членови кои му даваат посебен шмек на форумот. Расте форумот, растеме и ние. Честитки на сите.
@joy1 честитки мила ПС Победата на Џои е доказ дека на Фемина нема намештаљки Мммм... Кога малку ке размислам клановите завршија работа оваа година Значи, најјак клан на Фемина е од гетото +/- 40