Честитки и од мене до Џои, интересен беше изборов, и темава пријатна за читање и смеа. Кој и да победеше од првите 3 ќе си беше најзаслужено.
Не ми се допаѓа тоа што јавно си кажа дека си разочарана, можеше да си премолчиш и да си го држиш во себетоа што не си задоволна од изборот. Хммммммммм Јас сум задоволна (уствари боли ме таквото кој е избран), битно е женско
Не ми се допаѓа стилот на честитање, знаеш она, демек ај честито ама не сакав да бидеш ти... Ајде нема везе, денес сум и јас нешто надр*ана, па ламотам што ми текне(можеби и е вистина)
@baba Rada Едноставно сите си имавме свој фаворит. Пр. ако победеше Димче, некој ќе му честиташе, ама и ќе си кажеше оти му е криво што Џој не победила, и така
Јас на пр. не би можела да кажам на некој дека ми е криво што победил, нема да му честитам и толку ке биде.
Дали ќе бидеме и ние поканети кога ќе се доделува наградата? Датум, саат, време, место? Таман не се организира собиранка, па мислам ова ќе биде добар повод
И мене не ми се допаѓа што кажа дека те боли таквото кој бил избран, требаше да си молчиш и да не пишуваш на темата штом така.
Бидејќи ме зачуди со твоето мислење, затоа и реагирав, не очекував од тебе таква изјава..сепак те имав за некој замислен лик што размислува многу што ќе каже(не како мене, што на ум тоа на друм). Поздрав пс Тргнете го насловот од анкетата, гласањето заврши нели
Ами и таа е обичен човек, не е робот некогаш повеќе размислува, некогаш поопуштено пишува... Мене баш ми се допаѓа повеќе да е опуштена, отколку да глумиме професори тука и да се тресеме што да пишеме...
Модераторите треба (ако не друго) да бидат објективни и да не покажуваат пристрасност кон одредени членови.
Честитки @joy1 Баш супер помина изборот, квалитетни членови беа номинирани, квалитетен член победи. Многу ми е мерак за оваа година.
Абе јас вака... да прашам кога веќе реин е тука. Оваа година немаше ние еден дупли профил, ни еден што се зачленил покасно и гласал? Сериозно? И како правите проверка на дупли профил, кога еднаш до два пати неделно иаме една иста личност што ни се појавува како падобранец? Ај да не досаѓам со прашања, јас онака, од чисто технички аспект. Ништо лично.
Well, that escalated quickly. Од обично искажување на мислење до непромисленост и пристрасност. Јас инаку секоја година мислам кажувам, немам увид во гласовите и кој за кој гласал, ниту пак имам врска со подарокот. Можеби затоа еднаш годишно си дозволувам да коментирам од членска гледна точка. @Cka се надевам тоа е и одговор на твоето прашање. @joy1 честитки уште еднаш, се надевам не ме разбра и ти погрешно, секоја почит за тебе. До следеча година, over and out