Охооо што гледам Честитки @joy1 со здравје и ќеиф да си го користиш таблетот! Заслужена победа посебно за огромната посветеност на форумот
Честитки @joy1 за победата. Од срце ти посакувам да биде предвесник за убави работи во годината што следи Се сте си кажале, журката ја пропуштив како и да е, било кој од тројцата на пиедесталот заслужено ќе ја понесеше победата. Иако @Bender Rodriguez друже, за тебе би направила и посебна категорија. Со еден куп жени не е лесно да се разбереш, а камоли да ги придобиеш Наредна година ќе падне режимот Биди тоа што си и држ се..чивасот ќе си дојде : )))) а до тогаш може некоја трампа за кафе да организираме
Честитки @joy1 , те читам одамна, заслужена победа @Bender Rodriguez За тебе треба посебна награда,а догодина здравје ќе се активирам повеќе,ќе направиме некоја кампања нешто
@joy1 честита победа!Со среќа да си го користиш подарокот со којшто и воедно убаво ќе си се подновиш за претстојните празници!И воедно сакам да ти ја честитам и Новата година и божикните празници!
Честитки @joy1 за освоеното прво место Јас ги имав гласано Џои, Бендер и Самер, но цела листа ми е супер, сите членови заслужено се на неа. Најдобри избори до сега. Честитки до сите и само убавини да ве следат во новата година
Честитки @joy1 . Заслужено си победи. Патем,кој и да победеше,немаше да се бунам бидејќи сите што беа кандидати имаа квалитетни мислења.
Честитки @joy1 секогаш на располагање за стручни совети, прекрасна мајка, модерна и кул девојка, без влакна на јазикот...
Честитки и од мене @joy1 дефинитивно си #1 феминка за 2016. Единицата што ја имаш во никот не е случајна. Number 1 chick for 2016.