Честитки @joy1 Следните локални избори да ги организира тимот на фемина, може ќе поминат подобро од досегашниве
@Femina Да и ги доделите поените на жената. Срамота е да сте скржави за нематеријални работи а таа да придонесува за форумов секој ден!
Леле..нај забавни избори икада. Со кејф ве читав бе луѓе, дај Боже и наредната година вака да биде Честитки @joy1
Честито @joy1 со здравје да си го служиш таблетот и почесто да пишуваш Јас доцнам со честитките, маку сум
Дај кажи како те служи таблетот, го подигна ли ? , убаво ли ти е со него? , на работа ти љубоморат ли колегите. Стави ли некоја налепница со цвет, со пепертуки, срценца или пак сликичка од тегла на која пишува солзите на Јипи. Можам да замислам како Џои си ја подигнала наградата. Сигурно заедно седнале со Билката и Фемина, запалиле по една Малборо цигара , земале по еден скап шток со 3 коцки лед и се смееле како го покрале народот и како нема Бендер никогаш повеќе да биде избран, а Михајло у позадина седнат со пура, пушта музика "Неможе нам нико ништа , јачи смо од судбинее". Спојлер Све гледа Јипи, нема да поминат овие кражби кај народот. Се гледаме на следните избори
@joy1 честитки за победата , јас сега видов . Заслужено си ја доби титулата најфорумџика ( барем јас така мислам ) . Останатите кои беа номинирани , заслужено се најдоа на листата , и кој и да победеше , би било заслужено
Сега откако стивна работата, сакам да си прашам... @joy1 100% ја заслужува титулата и не сакам да бидам сфатена погрешно. Изборот е на место. Ама, ама. Зошто не беа одземени гласовите од нови профили? Нели требаше да има такво "порамнување"? Дека имаше такви гласови, имаше сигурно. Еве јас добив ЛП од нова форумџика дека гласала за мене (фала ти многу ), а глас не беше одземен. По тоа знам дека не сте направиле корекции. Па, кога темава си стои отворена, да прашам - зошто? @Femina?
Нема да ти одговорат бе не прашуј. И јас прашав уште пред НГ. Реин рече не е во нејзин домен т.е не е надлежна, а сопствениците нема да кажат. Еден збор еден алтан. Или секој наш клик кај нив кеш, за отчет јок.
А таблетот стигна во вистински раце? Да не речат од фемина после: -Ова е виртуелен свет, виртуелни пријатели, виртуелно гласање и избори, па еве ти виртуелен поклон:
Мислам дека веќе е време да се помириш со некои работи на форумот, долго си тука, кога ќе си легнеш на брашното?
Мене подарокот ми стигна некаде февруари ми се чини. Така што рано е Џој, не се секирај А поените од трофејот... е тие уште не ми се стигнати