Мене срце не ми даде да гласам машко за форумџика. Што ќе кажува после на другари, каква титула земал?
Тешко беше но крај се одлучив за @Summerlover @Someonespecial и @Bender Rodriguez . Со среќа на сите!
@referentka и @Bender Rodriguez членови со најквалитетни мислења Бендер глава горе, не ги слушај ти љубоморат
А зошто за Димче не може 3 пати да се гласа? Ај ко нејќе еве од овде три пати ура за @Bender Rodriguez
Можеш да избереш до три опции. Штета. Гласно за најпозитивните: @Someonespecial, @Summerlover и @joy1.
Јас гласав за @Someonespecial @Summerlover @Bender Rodriguez, тие што ги номинирав, а очајно ми требаше уште еден избор за @LivingGlam. И дури сега откако гласав ми текна дека требаше да гласам за неа наместо за Бендер, бидејќи него и онака сите го сакаат. Ама ете. А за останатите, Темата околу 40 е големо гласачко тело. Со среќа на сите!
@LivingGlam мене ми е форумџика на годината. Си навивам за неа, затоа што сметам дека вреди (конечно) да си понесе титула. Покрај неа, се одлучив за @danichap и нормално, кој друг ако не @Bender Rodriguez.