Јас прва гласав! Ни јас не сум многу често на форумов во последно време, па не знаев кој да го номинирам, ама од финалнава листа си имав фаворити и си го искористив гласачкото право Моите гласови отидоа кај @danichap, @Someonespecial и @Summerlover И можеби темата Околу 40 е големо гласачко тело, ама ни Младинското ќоше не е за потценување Со среќа другарчиња
Бабе да се буниме јас и ти дека не сме го оствариле правото на глас во целост. Гласав за Џој и би гласала за Рефи и Даст ама не знаев дека имаме право на три гласа.
Гласав за @Bender Rodriguez,@Summerlover и за @Someonespecial!Нека победи најдобриот,јас подеднакво ќе бидам среќна ако победи било кој од моите троица фаворити за коишто јас имам гласано!
Значи сите тројца ми ги има. Ајде Димче, ајде Зоне, ајде Дани... па и Дани сега наша си е, ќе си ја земеме во Младинското ќоше. Зонето ако треба и нејзе прекар ќе и' најде.
Не дека некој од овие ми ја одбележа годинава, ама мојот глас оди за Бендер, за да победи и да стои она Форумџика на годината 2016: Bender Rodriguez. Има полот да ти го смениме.
@joy1 -оти годанава животот сто пати ја турна, а она гордо се исправи и продолжи уште похрабра и силна! Оти е жена борец! @Bridget - пишува малку,кажува многу. Со два збора ќе те освести. @referentka - жена со големо срце. Би сакала да ја гласам и @Dust , ама нема опции за четврт. Напред прашинке! Не номинирав ама списокот ми се допаѓа.
Шу има врска полот? You can all bite his shiny metal ass ако тоа е проблемот Сунчица ви е крајно благодарна на гласовите, иако не заслжувам да сум на листата, бикоз оф мај шајни ес хјумор Но, ви се Мучас грасиас Јас се китам за придружничка, гоЉама чест ќе ми биде до Димче да стојам за сликање И ајде, завршувајте, чека човекот
Неколку страници наназад некој (мислам Џинџерка ) пиша дека покрај Димче @Bender Rodriguez ние останативе ќе бидеме у стил hello from the other side и ете така си е, очекувано и заслужено убедливо А @Summerlover Сунчице, не ми се занесви многу многу, не заслужувала За мене женската форумџика на годината си ти И за големата чест да се сликаме до Димче се слагам А и заедно во пакет вака со тебе да идеме исто ќе ми е чест
Зошто бре од сега гласате? Јас ќе гласам на 27ми во 00:00 часот... Треба да размислам, да разгледам кои се луѓево. Бендеров ко познат ми изгледа сум го читала по темиве... Другиве што знам кои се луѓево може по ќошињава и по кланови се скриени. Не знам, не знам... Треба многу да се размисли. Многу брзате
Каде е @Bender Rodriguez сигурно не бара мој термин за промена на пол хмммммм, можеби чека да види како ке се одвива гласањево, па неговиот глас да биде одлучувачки за второ место помеѓу Рефчето и Сумерчето