Важно едно е сигурно , а тоа дека некој после овие избори ќе си замине , сега прашање е кои членови ќе бидат одлогирани доживотно, многу се во игра , многу закани, многу ако , многу предизвици , многу пецкање , многу сарказам. Ми мириса на убави обложувања и коефициенти кој прв ќе падне мммм
Имало гласање, м? Ме повикаа другарчиња. Ај да си го искористам правото. Топ 3: @Someonespecial @DAngel @WildMk Јер ден и ноќ оставија младост и енергија тука. Заслужено најептенски. Гуд лак лејдис, оти без вас форумов не го бива. Исто така за 30% помал напор од вашиот @LiliBoz и @CameliaMiller За нови не знам, до тука бев активна . Чуз ауфидерзен сосе 2018.
Прави фанови не те забораваат и после месеци исполнет живот подалеку од форумот. Awwww... Ариведерчи!
Петра се јави, навистина се јави. Среќно петројавјение, за многу години. Кога сме кај кој ја оставил младоста тука, сигурно е @Bitter-Sweet, сите заборавени теми ги реактивираше.
@Someonespecial ами како да те заборавам кога си ми у комшии? Ко би реко. @DAngel нз заш ја мешаш Битерката, не сме врзани со папочна. Шо и да праи, не труе луѓе сигурна сум. @LiliBoz немој вака сега за чао! Не гледам што лошо кажав.
Точно, ама не и доволно информирана за членивите. Најсмешна беше со прашањето во која држава е @danichap Мене уште ми е смешно.Ајде да незнае ти кај си, јас кај сум, ама ланската форумџика-и белким да ја разгледала малку
@Afrodite @Ketchup @WildMk Како топ три. Не е воопшто коректно што само тројца мора да се издвојат, и секоја година истиот проблем. Најсериозно, два месеци со ред размислувам кого да номинирам, у курац. Луѓето кои имаат неизмерно разбирање, интелигенти постови и севкупно квалитетни мислења не се бројат, а сепак не можам да ги наведам. Лили, Анабелка, Лела, Енџи, Лианка, Скот, Специ, Даст, Демон, Тане, Симона, Рама, Џули и Лавстоунд, се дечки кои не се најдоа на мојот список годинава, а заслужија во иста мера како и овие тројца горе. Луѓе кои морав да ги отфрлам зошто како и секогаш..треба само тројца приоритетни. Сериозно фемина, имате пари, не бидете стипси. Доделете 10 награди една година маме му ебам. На секој по еден златен лампион и готово. Ем во духот на новите почетоци, ем сите среќни, и да нема поделби. Секоја година се фрустрирам на темава. Може треба да биде последна во која гласам. Ве молам не ме бирајте повеќе, се нервирам само.
Одакле @Petra777 ме наЏе мене? Па запрепастена сум Каква ви е оваа обратна психологија на тебе и бабето? Јас сама себе не би се гласала да бидам искрена не од скромност, реално. Дрндам, не оти дискутирам нешто паметно последно време.
Ја немам 500 мислења за номинација ама и таа што си ја тагнала богами нема... Нема везе, пак те сакам али неш јебат.
Мене ми значи шо ме читате искрено. И тоа како ми значи, баш делот дека ме читате. Не е битно дали ме сакате, или ме мразите, битно е да чуете што имам да кажам. А за квалитетни членови, има многу. Да можеа повеќе да се номинираат, ќе ги номинирав и Косми, Камелија, МендМ, Спешлка, Нарциса, Ребека, Лела, Кечап, Анора, Анатх, Мамли, Бендер, Евангелос, Малерозна, Референтка, Галапче, Луничка, Танченце.... Дури и Ангелка, иако сеуште не можам да преминам преку фактот дека е толку самобендисана Без разлика на се', целата динамика на форумов, немаше да биде ваква, ако не немаше секакви и ако модераторите и администраторите, не го дотерале до вакво ниво форумов. Машинерија е цела. Мене лично, многу ми се допаѓа како концепт и она што придонесува за јавна дебата, во медиумите во мк.. Кој и да ја добие наградата, всушност сите сме ја добиле. - Е така се осеќам
Леле никој никаде не ме спомнува. Се осеќам никако. Зошто бре? Се шалам. Темата е добра, ќе исплива целото лицемерие на форумот собирано цела година. И на крај некој ќе си отиде од форумот. Да видеме сега шо ќе се изваде на виделина и кој ќе го јаде.