Не буцкај!! И тој е за спомнување.. кажав дека не ги спомнав сите кои мислам дека се квалитетни форумџии
Мене не ми е Ни за шала, ни за крисмас спирит... сексисти и хомофоби нејќУм Ги скокам и игнорирам, еве и во темана форумџики што ја одбележаа годината не ставив негативни категории... ама признание и фалба од мене - јок. Затоа и нема да победам никад
Ах, можно е да победиш.. Твоите постови се многу интелигентни. Знајш дека го мислам то. Плус либерализмот кој 'се излева' од тебе То му е контра тоа што ги навредува хомосексуалците, пошто се лицка поќе од нив
Со оглед на тоа дека една од моите предложени не може да се квалификува, пак ќе гласам и за тебе годинава И секоја година, до душа, со мерак те читам девојче
Се осеќам навредено, повредено, увреџено, омаловажено, отфрлено, дискриминирано.....од страна на админите, модераторите и незнам кој други високи функционери овде.. Мислам дека е редно време да се отвори и тема за најНЕфорумџиј(к)а на годината.. Сам себе се номинирам веднаш..и бидејќи ќе немам конкуренција може одма за победник да се прогласам ем ќе биде у ќар форумо бидејќи ќе нема понатамошни трошоци за гласачки ливчиња..комисии и слично.. Немора да има награда таблет лаптоп телевизор... Ќе се задоволам и со нешто поскромно...машина за перење алишта-садови, шпорет, фрижидер и сл.. Фала ви многу...
Не летај преку ред, и за таа категорија има огрооооомна конкуренција Глеаш колку многу од нас ја немаат честа да се споменати меѓу нечии номинации? #правдазаситенајнефорумџии