Абе ти, понуди разни во Берово не, палети не, сега па на пакетче си се симнала. До таМ. Ами ја кога ќе дојде финишот на боМбонче да не спаднеш.
А значи се навреди и ти? Гледаш како е? Тогаш застани и на другата страна. Таман работа да се навреди тоа. Човек може многу проблеми да има, замастен црн дроб, болка во бубрези, иритабилно дебело црево. Таман работа ако секоја промена ја примиме негативно и во навредлива конотација. Еј да не пукнеш и ме насмеа, замисли. Во супер односи сме биле на чет Јас тие неколку денови што доаѓав на чет, те наоѓав во истово расположение како овде. Особено па кога се фативте за тие фантомски "скриншотс" со другарка ти. Жал ми е само што бевте опседнати дека некој е опседнат со вас, па престанавте да го посетувате четот. Се надевам ќе го реактивирате во 2019. Приказната за одење ако некој победи не ја почна ти у право си, ама како убао ти дојде, како јаготка на шлагот, како едвај да ја чекаше, признај Не знам зошто рехабилитацијата е навредлива. Рестартирање му треба на секој, особено кога се одвива на некоја планина со езерца, снегче, сонце и чист воздух. Може и на море, не викам не, едно 5-6 месеци. Да се олабави чоек малце. А проблеми у главата имаме сите, само зависи кој колку успешно се справуваме со истите. Треба јака самоконтрола. О мај гад Како што преќутуваше до сега. Тогаш мора да си стварно голем човек. Не скршнувај, не ти е у фазон
Браво женче, само ти можеш и умееш да и го плеснеш у фаца на таа злочка што ангел се крстила дека нема поотровна форумџика и провокаторка на форумов..ете, јас грубо а ти тоа така фино лепо, па право у ребра...браво душо ...ти се воодушевувам..бадијала не реков дека ти си една од умовите на форумов кои знаат на дупелижачите да им скрека како треба..а и не се замараш со давање многу мислења оти овде не се бара квалитет, умност и животно искуство..овде се бара сеир.. фала душо, ми го направи денот прекрасен.
На рехабилитација бев. Не приметивте дека не ме немаше на форумот? Значи не сум била толку распространета Ништо, битно ко нов човек се вратив и нов фетиш ми е игнорирање на навреди А од тие што навредуваат никогаш не сум ни била, само што тешко ги варите моите зборови, па едвај чекате да почнете кавга. Малку потешко
Не се важи тоа. Принудна рехабилитација со неколкудневен/неделен бан не е рахабилитација. Како некој со сила да ме праќа на море а јас сакам на планина, или да ми дава само пет дена одмор а јас сум барала 20.
На одмор бев ма, цели 3 недели На планина, на прошетки, на чист воздух. Одамна не сум била банирана, фала на прашање.
Те прогласив за најумна а овде на форумов нема таква категорија каде искрено некој ке те прогласи оти ке пукнат од љубомора... Номинирав феминка за храброст, феминец на кој муј ветив и од кој ми доаѓа убаво да се насмејам и феминка која беше премногу активна и интересна за да те држи да седиш на форум.. Но еве, повторно ќе се повторам...@Abeja and @Bridget се дефинитивно најзрелите и најинтелигентините форумџики кои не се тепаат за номинација, немаат потреба , нели...
Ако бидам јас на листа, отишол у курац форумот. Ама озбилно Нит сум за листа нит за победа. Нит ми е аспирација тоа. Не сум јас за такви идеали. Децо, немојте да се огледувате на мене
Еве една и од мене, поздраФ до лепо друштво со кученце ти подарив, особено за оние што се најактивни во темата за домашни миленичиња.