Јас викам крисмовача само сви попили, или од синоќа од по имендени/слави не уште држи. Сега додека сите фази на пијанство/трезнење да ги поминеме...
Јас неќум да те расплачам, ама и мене си ми симпатична, иако немавме исти мислења. На пример за деца вегани. Ама пак си ми симпатична Бтњ, цела тема ко да е во пмс или ми се чини?
Абе и ти си ми симпатична. Не ми текна дека се фативме на вегетаријанството. Ама ако, затоа е форумот, нели? Со тебе не се сложуваме за вегетаријанство. Со @Lianna Anna не се сложуваме за политика, па е една од форумџиките што најмногу ги сакам ( и ја номинирав сега) Со @Scott Weiland не се сложуваме во некои социолошки дискусии. Со @Nigredo Odor скоро па за ништо не се ни сложуваме. Скоро секој разговор 90% е "не си во право", "ама", "не мислев така". Спојлер па краво, козо, кучко Те зезам мор Со никој не се сложувам 100% во сѐ. И тоа е сосема во ред. Па на што ќе личеше форумот ако сите бевме истомисленици?
Не сум ич по вакви народни фрази, ама по добар коњ прашина се крева Тешко се трпи силна и интелигентна жена. Па и сарказам да се сфати и прифати, ехеее Енџи е прекрасна личност, на куп членови несебично има помогнато и дадено совет. За секакви проблеми, психа, работа, здравје, сите сфери... без збор ќе ти одвои време. Плус и секаде пишува аргументирано и квалитетно. Воопшто не ја познаваат би рекла
Brajca I sesri !!11111 Ja su postena I sakam da bidam forumdzifka na vekot !!111 Kade da se prijava ??? Go inbuks kaj Mihajloo ??
A kaj ovaj Robert sedumka da probam? An sesri I brajca pomagajte sakam mnogy racniot casovnik da go osvoja I niz selo na cesma da go typa so saato
Не коњ, туку кобила, немој да бидеш сексист. Запази ја родовата еднаквост. Освен ако не се чувствува како коњ.
@DAngel има потреба јавно да ти кажувам колку те сакам или си знаеш ?! Тоа што не те номинирав не значи ништо МоШ и би те гласала доколку те има на списокот ,но прво да видам кој од "мојте " ќе ги има . Ама...... Ако частеш пиво како претходното можно е да ме "купиш"
Не ги прочитав кавгите... мрза ми е... Ама и едната и другата, имаат одличен капацитет за кавга. За кавга треба двајца... најмалку Знам оти и јас имам навика, да се претворам во 'чудовиште' ко нив.