Ауууу завршииии Ајде гласањееее Возбудена сум, прв пат ми е да бидам од почеток присутна де обично се' последна дознавам
Ни еден од моите номинирани не е на листава. И ако не се лажам прв пат сама се гледам на листава, and I'm like ... Kinda confused. Јас ќе гласам во тек на денов или утре да се расонам малку.
Сакам за @CameliaMiller @lunicka @WildMk и @danichap да гласам . Ама и подмладокот ме бендисува ,поготово @theowndemon . А сакам да победи @galapce И ај сега одлучи се де
Тие што ги номинирав не се најдоа на листава, за жал. Затоа, гласав за: @theowndemon @lovestoneddd @CameliaMiller Со среќа женски Која и да победи, ќе ми биде многу мило
Не чекам овој пат до последно, одма си гласав Иако објективно гледано многу луѓе ми фалат, тоа е што е, и парламентарни да се, нема да се поразлични. Гласав за @WildMk не само затоа што ја има насекаде, туку и затоа што е многу трпелива, ретко избувнува, прифаќа критика, и ако греши се согласува. За @lovestoneddd има одлични мислења на различни теми со кои се согласувам, ама она често знае у скратена верзија да го каже тоа што јас би тупела мозок и реферати да се објаснам За @Yowannty затоа што ја сакам Можам и јас да си бидам пристрасна и од срце некој да си гласам. Зрачиш со неверојатно позитивна енергија, премногу си мила, и секогаш кога те читам ме стоплуваш и стопуваш Сакав и за @theowndemon да гласам, многу ми е интересна за читање, и да победи ич нема да ми е криво За некои од листава имам и претходни години гласано, а некои искрено ги немам многу сретнато по темите. Може по моја вина На Бубче и посакувам да и се исполни најголемата желба На Камелија да и кажам дека you rock На галапче и се восхитувам, Дани е супер мама, супер жена, супер се луничка ми стои на срце уште од почетоците на форумов, заедно си пиевме кафе наутро и многу сакам да доживее голема промена и да биде многу среќна и Спешалка да знае дека е стварно спешл Нејќев да ве редам сите по список, ама ај може лајкче ќе ми ставите
Гласав за 3 баби. Да ми речелнекој дека за Вајлд ќе гласамна почетокот, ќе го утепав. Ама ете,прва ја кликнав, да пукнеш комуњарке една, да победиш. Бубче, донесе свежина и страшна искреност, интересен живот, интересна за читање, отворена. Камелио, те гласав оти многу си ми срце. Некоаш ме напнуеш, ама па ептен си нормална и реална. Рефке, да пукнат шо не те номинирале, само јас ли те предложив? Е ќе ми пукне душата.
Почнало гласање , а јас спавам За мене @danichap е една и единствена, ја гласав последните 2 години и победи.И тоа само за тебе гласав .Ама Дани сега ќе те скокнам, за да победи @galapce оти она е борец и сила она е пример за непоколеблива мајка @Bubce38 исто ја обожавам со нејзините комични постови и сакав и да ја номинирам .Па и за неа едно гласче Е третото незнам Дали Дивата , дали специјалната или камилата?Другите не сум ги читкала. Некако @WildMk ми е најпозната , а и ме следи бе.За неа ќе биде Туку кај е референтка мислев она ќе биде победник?