За мене многу вредиш и значиш. Знам да проценам личност. Секогаш си тука да одговориш на сите прашања,тука си за совет... И без да те има ти си една од победниците. За трета сеуште размислувам,а го делам мислењето на @duffi за @CameliaMiller исто те прескокнував на почеток и @Bubce38 а сега обожавам да ве читам. 3глас за една од вас.
Ако немаат 51% од членовите гласано не важечко ќе биде и ние модераторите ќе одлучиме кој е победник или реално кажано одлучен е веќе вие изгласајте си колку да помине процедурата just kidding (или па не ) Си кажав и претходно, за мене морален победник е @galapce . Освен за неа гласав и за @CameliaMiller - ептен ми е стабилна во ставови иако некогаш остава впечаток дека оди со глава во ѕид ама ќе порасне и она, ќе и пројде тоа и за @Bubce38 ми е интересна коа ја читам, посебно за бабето коа збори и сите згоди и незгоди со неа. Спојлер: на поверење Камелија и Бубче ги гласав оти врски преку нив ќе фаќам за по болници. Знаете, ко постар човек највише врски ми требаат за таму
Кога веќе се најдов на листава очекував некое гласче . Ама не толку многу . Од некои гласови останав со отворена уста На пример од @Cka . На крај памет не ми идеше дека она би гласала за мене . Иако јас си ја сакам , си мислев дека она ич не ме мирише. Исто како @Lilit . Да видам глас од неа жими све ќе се самопрогласам за победник . И гласот на @simonka93 ме изненади пријатно . Не сме среќавале по темите ,ама ја читав на времето кога беше активна Еве и од @Sesil се изненадив многу. И не туку л'жи дете ти. Врски до сега не си барала,барем кај мене не. Ама недај боже ако треба тука сме Во секој случај фала ви на сите . Навистина ми е гордост што сум номинирана. Ќе се потрудам догодина да ја оправдам вашата доверба
Требаше, али многу да не им се фати, осетливи за имиња се, те државата, па и ние ново име, масовна хистерија ќе фатеше
Сакам да кажам...или ја погрешив темата...всушност не треба да сум на листата.Се она што треба да си за да бидеш форумџика , го немам. Ви благодарам на сите за помислата.
Гласав за @galapce @Someonespecial @WildMk бидејќи тие ми оставиле најголем впечаток секоја на својот посебен специфичен начин и ако некоја од нив победи ќе ми биде многу драго и ќе бидам многу среќна!Всушност,било која и да не сум ја гласала да победи ќе бидам многу среќна!
мило ми е ако сум помогнала, доволно е тоа. И онака лани бев дел од изборот, доста е. Многу си скромна. Заслужуваш да бидеш тука!
Нема ниеден маШ на листата. Срам да ви е. Срам! Моите номинирани не се најдоа на листата @Lianna Anna @Bender Rodriguez и @Rebecca_R Првите двајца не ме знаат, ама јас ги знам уште пред да се зачленам на форумот Туку гласано за сесре @CameliaMiller @theowndemon и @Yowannty Немам убаво мислење за нив, ама најмногу поклони добив од нив трите. Се зезам, знаете, така? @WildMk не ја гласам затоа што ќе победи Кој ќе ја трпи после во 40-ка