@baba Rada што не кажа порано ќе те номинирав и онака не номинирав никој. Можеби ќе влезеше во финале баш штета
За инат не праќам, нека пукнат од радозналост...па јас за никој не се интересирам што носи меѓу нозе и колку е стар...хахаха
Ќе пратиш слика од некоја чаФка.. Ајде бегај ма...стари луѓе кој сака.. Да се викаше Дада Рада подруго ќе беше
Таму ако не нашла, тука ич. Биди ти прва, не си мома од 20 години да чекаш повик. На овие години треба малку да се потрудиш
Ја нема @joy1 на листата топ 10 !!!! ТОА Е, Јас па мислев ќе ме мачи пак за избори годинава ....хахахаха хааааааааааааа Драго ми е што моите 3 фаворити сите се тука. Галапче, Специ и Белио......*cough* , *cough* ... овај Ловестоунддд се најдоа на листата топ 10, се надевам некој од вас ќе победи. Спојлер Ваа година, Изгледа феминското пензионерското друштво Младост Ја скрати на Џои победничката радост Жал ми е , морав. Фактички мојата кампања беше Џои да не победи или Бендер да победи , ама чим ни двајцата ги нема ни на листа....
@CameliaMiller told ya Инаку, дадов три гласа, иако ептен тежок избор. Една од моите предложени девојки ја нема. Нејсе сметам дека сиве десет погоре заслужено се најдоа таму и избрав три. Па ајде, со среќа на сите, кој и да победи ќе ми биде мило.