Ја баш очекував дека @DAngel ке биде номинирана, дури и глас за неа си планирав. Чудно, навистина многу чудно што ја нема на списокот. Нејсе, 40ка ме изненадија, тиФко, тиФко, пола 40ка номинирана.
Аман, еднаш да победи некој помлад од триеска.. Или Вајлд или никој, тоа ми е ставот. Гласано за неа Демонка и Стоунд.
@Bubce38 @CameliaMiller @WildMk Ве има на форумот, често сте присутни во различни теми и мислам дека Вашите постови и коментари придонесуваа да се раздвижи форумот. Би ми било драго да победи една од трите.
И мoдерaтoри се сменијa и влaст се смени и пaк нa листa ме немa. Спoред мене фoрумџикa нa гoдинaтa не е сaмo oнaa кoјa придoнелa зa фoрумoв туку и oнaa кoјa е член нa фoрумoв, a вo oвaa гoдинa "не нaтерa" дa бидеме дел oд нејзиниoт живoт. @galapce зaтoa штo мoите мисли беa сo тебе и зaтoa штo е пoжртвувaнa и пoсветенa мaјкa. Ви јa пoсaкувaм целa среќa нa oвoј свет.
@galapce е жена на годината,до сите нас допре нејзината борба.Верувам дека ќе победи и знае дека не е сама,сите ја поддржуваме,макар и виртуелно. @WildMk затоа што само уште од фрижидер не ми излегла.Баш го раздвижи форумов и внесе повеќе енергија во последнава година.Иако не се согласувам секогаш со нејзините ставови,гласам затоа што е толку неуморна во одбрана на нејзиното мислење. @CameliaMiller е присутна во скоро секоја дискусија,со издржани ставови,никогаш не навредила никого. Сите други со право се на оваа листа и верувам дека секоја на свој начин допринела за форумот да биде поубав и побогат.
Не бев толку активна на форумов годинава, ама понекогаш отворав од време на време за да ѕирнам update за малиот на @galapce. Гласот ми оди таму, не само заради се што преживеа годинава и сподели тука, туку и затоа што е прилично кул и онака си ја читав. Другите два, @Yowannty и @theowndemon
Да не те чуди што не сум на листата, јас не ни очекувам затоа што ме нема толку по други теми, а и реално не знам некогаш да држам јазик за зубе, па се си кажувам. Таква сум, не знам да бидам допадлива и да глумам. А не дека секогаш сум во право де. И доста со драмиве, таман си ти на листата. Тебе зошто те нема? Фалеш и врати ни се.
Годинава мислам дека е на @galapce и после долго време ќе имаме убедлива победа која на никој нема да му пречи. Фемина обединета. Би гласал за @theowndemon @Someonespecial и @WildMk/@lovestoneddd бидејќи годинава највеќе нив ги читав и се сложував со нивните ставови.
Годинава за прв пат номинирав и гласав Од тие што ги номинирав ги има галапче и дани па и си ги гласав. И двете се членки што со задоволство ги читам во мајчински, галапче рековме сите дека заслужува годинава и се надева тоа ќе биде еден вид поддршка за се што поминаа со малиот. Ја гласав и вајлд, затоа што ја имаше секаде, ваков член му фалеше на форумот секогаш присутна за совет.
За @lunicka имам гласано,жена борец низ животот ми е,@Bubce38 исто,борец,силна,искрена,храбра да издржи низ животните бури и да не потклекне,а при тоа душата и срцето да и останат големи колку планина ,ја имав номинирано @referentka ,арно ама ја нема на список за гласање,па гласот го дадов по пелистерска линија за @WildMk,заслужува,не растресе и подразбуди.Да имав право уште на два гласа ќе одеа кај @CameliaMiller и @galapce