Да се запази remarkable moment xex @WildMk (сега ми текна колку ми фали Самрлавр за dirty хумор на избориве... ех времиња )
Не добивам јас толку гласови... И тоа што се најдов на листава ми е премногу зачудувачки... Реков веќе, очекував бан.. Евентуално ќотек, од некој поконзервативен.. А не номинација за 'претседател' на Фемина
@WildMk кај ти текна претседател Јас си продадов душата на Луци до мене за да победам, ама изгледа немав многу душа останато. Еј, мито примате? Оти прам ептен вкусен колач со банани. Онака ... Да знајте.
Мито не примам. Пријавувам ако видам 'митосвање' И за то ми се налутија некои Некако цел избор ми изгледа како 'борба' меѓу младите и повозрасните членови на Фемина...
Јас пред две год за инат на @Yipman2 на денот на прогласување купив нова кола од салон .Се попали народ ..се навртеа одма 30 гласа плус и победив ете до ден денес ми ја нема опростено таа превара...Од тогаш наваму живее на Хелекс
Не го чепкај детето! Ќе распали сега со некој долг пост! И лут ми е.... @Yipman2 , ела да те гушнам браат!!
Богами и јас да сум од фините и популарни машки тука, и да го истакнеш М а м л и, а мене не... би ти се лутела за навек Што чоек ќе беше па тој дотичниот, и баниран уште носи раздор и лутки
Абе знаем дека не ги спомнав сите.. Знаеш ти дека спаѓаш по дифолт. Ставовите твои ми се скроз блиски на моите ... А и не помислив дека толкава нервоза ќе предизвика тоа што го спомнав Мамли Мислам.. интересно ми е да 'дебатирам'.. посебно со такви со кои не се согласувам.. Пошто то е поентата на дебатата. А тој знај да танчи и да вергла (ко мене) до 101 и назад