Нека не бреца за хомосексуалци, и јас ќе му речам дека е убо облечен. Зависи какви му се ставовите на чоек.. така ми се пули, дали е 'дотеран' или не
^ А најјако ќе е Мамли да беше машка Мама25 (со крадени слики) На сето тролање... (океј, доста е, да не одвојат пак ко лани тема за трачеви )
Кај е Мамли, амор мио?! Го ликвидиравте за да можете да победите. А таман разработив 69 профили за да гласам.
Ај вака, еден пријателски совет од мене Те читав и во СДК кога праша зошто сите те игнорирале на форумов и си мислев и тогаш да пишам коментар ама не сакав да развиваме дискусија на место каде не треба ни да се цитира. Па, еве тука ќе ти одговорам на тоа прашање. Прочитај си го мислењево повторно. Дали сметаш дека со ваков тон може воопшто да привлечеш некој за да има позитивно мислење за тебе? Дали ти имаш позитивно мислење за себе? Размисли малку. И последно, ако сакаш некој да те почитува најпрвин мора и ти да се однесуваш прикладно за да ја заслужиш таа почит. Не го земај коментаров како да сакам да се расправам со тебе, затоа што тоа ми е последно што ми паѓа на памет. Ова ти е најдобронамерен совет за да форумов го искористиш на најдобар можен начин, за развивање креативност, учење нови нешта и развивање на комуникациски вештини со луѓе од различни возрасти и со различни ставови и гледишта
Избориве ги сметам за мирни се дур некој не си отиде од форумов ради темава и не се испонавреди и пише толкав реферат како се го навредило. @WildMk 2013 (или 2014) не сум сигурна, ѕирни ја темата, да видиш кој бичфајт за награда беше, ова е еден од најмирните избори евр.
Никој од нас не е доволно контроверзен изгледа Бубче и Галапче па ич Се зезам, врска немам тогаш што сте правеле, од 2015 ве дружам, а мислам дека во 2017 прв пат гласав дури... може и 2016, кога Џои победи, ама не се сеќавам.
Стварно ли имало бич фајт за „наградава“? Штета што не сум бил зачленет тогаш. Абе жени убаво реков у модни. Ќе се испотепаат за таблет и парфемче.
Немаше бич фајт, не бидете сеа такви еееее, немаше бичес меѓу кандидатките Можеби од тогаш почна да се дели форумов на мами и не-мами Вака кога ќе размислам...
Кај земав да ги видам сликите на Мамли мини срцев удар добив помислив дека е дечко ми. Почнав мислења да листам и сфатив дека не е он А годинава не сум активна баш и знам само за еден глас сега за сега, ај има време.
Де бре човеку ко да не беше доволно еднаш. Те прочитав и таму ама не те цитирав. Со толку деградирачко мислење за жените не знам што всушност бараш уште на форумов. Ќе се испотепаат за таблет и парфемче вика, како лош виц од 2009-та да читам.
Ќе гласам за Јованоти реално типката сум ја читал и на други форуми и се слагам со 85-90% од нејзините мислења...
Још један муж меџу раја жене. Добродошао. Да не рушам атмосфера, гласав за @galapce Сепак и јас мислам дека и покрај сета борба,исцрпеност и непроспиени ноќи, олеснување во "На срце ми лежи..." да измамиме една насмевка на нејзиното лице. А имам поинаква слика за неа иако не се согласуваме. Таа е приказна која раскажува што значи да се исполни желбата за живот на своето малечко. Искрена сум.