А јас па дека сум популарен член мислиш дека многу ми е убаво(кога ке ти кажат од што дошла таа популарност)
Еден ден ќе се дознае све за што поточно се случувало на 28.12.2016 , еден ден народот ќе ги види сите дрскости и превари што биле направени само за Бендер да не победи.... #NeverForgive #NeverForget #JusticeForBender2016
кој знае колкав кошмар ти е мојот ник..Јоу киндер јаје..Јоу парфем..Јоу списание..Јоу ис евриверррр Ќе те прогонувам до крај на форумскиот живот
Информации за гласањето До сега имаат вкупно изгласано 240 членови. Вкупниот број на регистрирани членови е 113.289. Во проценти тоа е 0,2% од вкупниот број членови. Се очекува масовно гласање некаде при крајот на последниот избирачки ден. Се надеваме дека бар 1% од членовите ќе изгласаат. Следен пресек на гласањето очекувајте утре (понеделник, 24.12.201, после 19 часот. За Фемина директно од темата за гласање известува СЕСИЛ.
Ама разочарувачка информација...зарем само 1% ОД членовите на фемина го пратат изборот!? Кој процент е сега попаметен??
Од старт не ти се точни информациите 1. Сите членови немаат право на глас . 2. НЕ секој еден гласач гласал за тројца членови
1. Бројот на новорегистрираните членови од отварањето на номинациите па до сега, е занемарлив 2. Бидејќи вкупниот број гласови е делив со 3, бројот ќе се смета за меродавен. Има ли некој друг прашање?