Да де, луничка само, јас црнец ли сум? И јас сум една од уникатните тука, зар една тиара не заслужив?
Нема правда,нема мир Кај сум јас бе? Сакам и јас награда,заслужив нешто да ми се потфрли и мене Сакав да #Бојкотирам,ама во последен момент се решив да гласам,да ја искористам мојата феминска должност Номинирани ми беа @cresa-jagoda @Someonespecial @Yowannty мило ми е што две од моите номинирани се на листава и си ги гласав нив,третиот глас замина кај @galapce не само за борбата што ја имаше за синчето,тоа е веќе за титула за најмајка на годината,туку си ја читав неа јас од сам почеток и си ја почитував Сега,мајтапот настрана,ама навистина има премногу,ама премногу квалитетни членови тука кои несебично помагаат за се,ама јебига правилата се еден да ја земе наградата На пример: @Nigredo Odor @DAngel @lovestoneddd @Bender Rodriguez @Lella @referentka @Dust @joy1 @Rebecca_R @duffi @Doozy @CameliaMiller @stetoskop @zuto @sjdgo @Lianna Anna @kravce @zhap4e @Annath и уште имам за набројување,исто заслужуваат победа или некакво си признание,бидејќи цел форум го движат,без разлика дали јас или останатите се сложуваме со сите нивни мислења Со среќа
Добро штом ме претрка Бубче со храна подмитување јас што да понудам? Лајкови? Лично запознавање? Вработување? Ајде на кој што му е неопходно кажувајте.. Околу станот... Фемина не барам многу, вие дајте ми 100 квадратен јас мојот 70 ви го давам. Значи за 30 квадрати се работи.. Не е многу.
Зошто никој не спомнува пача и чварки? И по некоја варена ракија. И ќе финишираме со некоја чоколада од Линдт. Бидете инвентивни во понудите
ипак најде дивеч а? ти ја памтам новогодишната трпеза минатата год убајни. И јас сакав годинава дивеЌ ама ми велат нема да сум го јадела тоа (луѓе што ми го знаат вкусот)