Не јадам јас. Ама како прав пензионер, напамет ги знам сите производи во Кам. Пачата не ми е уау, можда оти не пијам ракија. Ништо нарочито, ни гадно, ама ни убаво. А џимиринките не ми пасуваат со калориите, а порано си ги мцкав на строго хроно. Домашни, убави... со хумус. Еве @JuLleE ќе ти каже како лизгаат со хумус и со топол 'ржан леб. Сега строго у посебни пригоди.
Абе дрти мајнд сме, се разбираме @baba Rada борбава е чварки и пачи vs "принцези" Не почнав јас ама еве галапче зазема страна да не ја гласале тие што можеле ова да го јадат. Незнам јас малку се осетив увреџена Хормони се во прашање изгледа @@Bubce38 дај постави ја масата со тие чварките лани што ги јадевме кај вас , стави и од тоа виното . Ќе паднат сите принцези
Ај па и вие... со јадење ли се подмитувало.... дајте навака некое парфемче саатче може и некоја палетичка (@CameliaMiller)
Не само шо ќе те гласам, туку и на гости ќе ти дојдам #смајлиштосеоближува #задобрасвињанемалошапомија
Е тоа немам пробано или подруго го викате кај вас па не ми познато Ќе те гласаат ќе те гласаат прво и најбитно бидејќи не се избаци со изјава вие "таквите (никаквите)" неќам да ме гласате Исто како Заев да испадне и да рече вие што некогаш сте гласале за друга политичка партија не саакам да ме гласате. Не се прави тоа така
Леле сама си нсправив анти кампања . Арно си викаат за се си треба стручњак. Дајте ми треба еден стилист и еден портпарол. Доброволци?
Јас добив таков впечаток од реакцијата. "Вие" е таквите "Никавите" затоа е во заграда е моја лична перцепција сигурно немаше да помислам на " вие срцките"
Оххх , лични импресии, впечатоци и толкувања. Еми така да се знае. По твое дека е, не дека е така пишано или мислено. Лош ПР.
Леле стварно така помисли? Или овс намерно го правиш за да ме оцрниш Ќе го сфатам ко на шала, не за друго, оти во тој контекст оди темава со страни уназад. Бубаче прибери си лобирантите Кажи им дека имаме закажано.. Но хард филингс.
А кај пишав дека така е пишано мислењето? Форумот е да се искажуваат лични импресии и видувања! Да не е забрането? Ако треба да напоменувам на секој пост дека "мое видување на работите е", кажи ми еве може е некое правило што не сум го знаела.
Јас @ocicka2014 ја сватив дека се шали. Плус и препишувам на хормоните Детеееее , не ми ја закачаЈ Галапче Она соС мене утре и џимиринки и пача ке јаде . Нели @galapce Обеќаш?
Да, од кај погоди Зачленета сум од 2014та и го чекав конечно овој момент да спомнеш чварки и да почнам да те оцрнувам Абе со свој камен по глава, после други ви се криви А и принцезиве не е лошо да си ги прибереш многу закони почнаа да кажуват пс. Најдов јас пак кај да се зафркавам, очигледно некој сериозно си ја сака наградава не била темава за шегобиец како мене