Јас уште пет гласа барам и поќе не ме гласајте. Еднаш седнав да читам таму, ептен брзо ми е, ретко можам толку внимание на едно нешто да посветам, а нели треба уходвање. Ама имам уште 8 години до 30, така да имам време да се уходам.
Епа леб од банани немам, 64 луѓе не се малку да наранам. Ама нудам благо, по желба, хехе. Доста ви се крева холестероло, малку да маните на шеќерот.
Со време се истанчуваат вкусовите за се', па имаш мал милион егзактни преференции за било кој аспект од живеењето... Возрасните го викаат 'искуство'
Ја иначе гласав...и знаеш што ? ЕдниО глас кај тебе отиде Дај сеа поќе благо мене. За двајца, знаеш...хехех...
Чим јадиш за двајца да завршам колоквиуми и за тебе ќе бидат празничните колачиња. Рано ми е да ги викам Божиќни.
@galapce @lunicka @Bubce38 Првата затоа што е најголемиот победник на 2018! Втората затоа што е голем борец и креатор на катчето каде што ги поминав и најубавите и најтешките денови.. Третата затоа што е голем човек! Заедно со шефот можат планини да поместат. Среќата и на нив ќе им се насмевне, убедена сум. Кога ги гледам заедно такво чудно чувство ме обзема ... начинот на кој шефот ја гледа, начинот на кој што збори за неа.. Начинот на кој што Бубче го сака и му ја покажува љубовта.... посакувам сите да си најдат таква сродна душа и да си ја чуваат.. Сите сме делумни победници за 2018... и тие што сте на список и ние што не сме.. Јас извојував победа врз креветот и фрактурите Некои членки извојуваа победи и денес се мајки или се галат со мешко .. Други заедно со нивните деца извојуваа победи низ болниците.. Некои пак се издигнаа од многу лоши падови.. Следната година на сите ви посакувам да ви се исполнат желбите. Која сака бебче да си добие, која сака маж да си најде, која сака да се разведе да си се разведе...и тоа е победа, зависи од која страна гледате. Посакувам сите да сте здрави и живи, среќни, весели, исполнети, заљубени.. Да си имате здрави дечиња и здраво семејство и да не мора да ги победувате тие лоши болести.. Ви посакувам се што си посакувате сами на себе..и не заборавајте сите вие сте форумџики на 2018 за себе!
Гласав и јас.. За @galapce @Bubce38 @lunicka 3 скромни мирни и специјални за мене женчиња. Што обожавам да ги читам.
Тогаш уште понемирно ќе спие Ама сепак, не, фала - не сакам вака сомнителни ствари, па у живот немам препишувано асално, не па за друго Сериозно, појма немам што се случи вчера со 30тината гласови плус од непознато потекло, уште сега апелирам админите оваа година да си ја завршат работата и да проверат за нови профили баш поради ова. Победата се знае чија е, не би сакала циркузи и глупости на крај да ја засенат, посебно не околу моите гласови
Може ли барем еден избор во оваа наша држава да испадне како што треба? Дај бе луѓе, не буткајте ги со сила некој угоре!!..па и на форум местенки