Завршив со гласањето Отварам теми во секс, љубовни врски, здравје, психилогија, религија, форумски игри и ги среќавам баш овие форумски ликови. Точно е дека се мразиме со @lovestoneddd , јас колку сакам може да се инаетам со неа посебно во темите за магии, но реалноста е дека таа е една од трите најчесто среќавани форумџики низ темите на форумот. Значи критериумот според кој гласав се ликови чии мислења ги среќавам често во различни теми на форумот. @WildMk ќе ми остане фаворит , обожавам опуштени ликови спремни за разговор на секоја тема. @Someonespecial , си немам замерено со неа, јас сум скроз спротивно од нејзиниот карактер, но дефинитивно е забележителна, рака на срце , нема шанси некој да не ја примети на форумот. Убав ден на сите.
Демончето ми е посебно драга и мила, едноставно ми буди посебни чувства и ја обожавам. Уајлд ја сакам затоа што можам да си се карам со некого во секое време ( во позитивна смисла де, не кубиме коси ) И грчката невеста Добро ќе беше да имав глас за уште две членки, ама штета
Море лисЧиња не смеат да се сликаат!! @Sesil В канцеларија на мААбет, ти почна прва, прирачник не ли прочита? - Камелија од ФИК
Ако приметивте ова е јавно гласање. Уште во првиот пост секој си ги кажа фаворитите. Детални информации за одвивање на гласањето малку подоцна
ИНФОРМАЦИИ ЗА ГЛАСАЊЕТО! Спојлер: вчера До денес имаат гласано вкупно 334 членови односно 0.3% од вкупниот број членови. Од последните пресметки па до сега имаат изласано плус уште 53 членови. Со овие 50+ гласови намалена е разликата меѓу прво и второ пласираниот за 5 гласа, односно од 34 на 29 гласа разлика. Меѓу второ и трето пласираниот има зголемување на разликата, односно од вчерашните 19 гласа разлика на 28 гласа денес. Најголемо зголемување на разликата има меѓу 3то и 4то пласираниот, односно од 9 гласа разлика вчера на 27 гласа разлика денес. Наредни информации околу гласањето утре после 22 часот.
^ Поубава и посекси замисла ствара Сесил бе Џо*и Јас ко Татјана Стојановска си ја замислив, на пример *мора врски, симпатии да се фаќаат хехе*
Во мој сектор се бројат гласови и се одлучува за валидност. На погрешно место кај спикеркава врски бараш