Уживај си и гледај ја магијата како иде, јас ќе одговарам на сите прашања што ќе ти ги постават, на многу фин, културен начин, со голема доза на почит и љубов, како што прилега на еден граѓанин. Ти само лајкови стискај на луѓето, таму баци некое бебе или гушни/погали некое кученце све тоа како што прилега и толку. 2 дена уште се, што е најлошото што може да се случи? Али ете го, 10 гласа водство скинаа , почнаа да се појавуваат оние , да билооо интереснооо , да било забавно , хехех еќе гласаме за да биде интересно и возбудливоооо јеееееее .... страшно. Еден ден ќе ги стигне казната, само да станам администратор , или Реин да ми го "позајми" акаунтот на 24 саата. Спојлер: Bubce38 Прво јас секогаш ја бирам победничката и вистинска страна. ВТОРО
ИНФОРМАЦИИ ЗА ГЛАСАЊЕТО! Моменталната ситуација со гласањето е ваква Спојлер: вчерашна состојба До сега имаат изгласано 382 односно плус 42 за разлика од вчерашниот ден. Во проценти, излезеноста на гласање е 0,34% од вкупниот број регистрирани членови. Како што може да се види разликата меќу прво и второ пласираниот кандидат е намалена од вчерашните 29 гласа на 22 гласа разлика моментално. Меѓу второ и трето пласираниот кандидат има разлика од 34 гласа. Она што е интересно е дека има промена на местата меѓу трето и четврто пласираниот кандидат. Моментално топ 3 кандидати се 1. galapce 2. Bubce38 3. WildMk Следни информации и последни пред официјално прогласување на победникот утре после 22 часот.