Гласав и јас . Со тешки маки За Даничап , секогаш е овде за совет За Галапче . Морав ( должна сум и ) И за Вајлд . Нема влакно на јазикот . Како мала сакав да сум како неа . Сега ми е добро и ваква каква што сум
Лелелелле ке ми избега титулата.. @Yipman2 следиш ли дали имс намештаљки? Вака ли ми гарантираше титула? На процент се договоривме да те платам нели?
Најдобрите членки ќе добијат гласови и без да морате да праќате пораки за кого да се гласа. Одредени членки треба да сфатат дека натпреварот е од забавен карактер, не клучен за идентитетот на државата На победничката, која и да биде, уште сега искрени честитки
жустро ептеМ. Јас гласав баш за трите што водат упс грешка. не ја видов оваа вајлд. За дани беше третиот де
@galapce Нема потреба од банирање, односно од таква честитка за Нова Година Не е лоша намера ако некој сака неговиот фаворит да победи бидејќи мисли дека најмногу ја заслужува титулата од секој поглед, само мала непромислена постапка, ништо сериозно
Не не,не смеам мил ми е животот форумски ако беше за кажување ќе го оставеа модераториве,вака ризична е работава