@galapce се мислам да почнам да молам по лични пораки, да се сликам гол па да им праќам слики за да гласаат за тебе... ама така може и да отидеш во минус, да те заебам уште толку, не ми е сигурно многу ова.. Страшно , иста приказна од пред 2 години, овој форум не заслужува ни пакетче од дедо мраз, ништо не заслужува!!! Интересно да билооо....морее....
Не, не, јас уште не верувам дека има вакви работи, а ќе пукнам од радозналост за кого се лобира. А може па некој намерно праќа да оцрни некого, триста приказни може да си ткаеме сега. Ајде да биде интересно, следна приказна што може да е?
@galapce @Someonespecial @Yowannty Искрено членката што е прва на список, а го држи второто место, прв пат ја гледам, ама кој и да победи со среќа да си ја користа наградата (штоидае). А тие членови што праќале пораки за гласови нека стават малку прст на глава Не, не, стварно размислете што правите. Толку ли ниско се спуштил некој? Секоја чест бе. Дај кажете јавно која е, па да и дадеме гласови и на неа кутрата. Патетики за еден нотес или таблет @John Snow Не ги лажи луѓето дека знаеш кој праќал пораки за корка леб овааа за гласови де.
Џолин ја имав таа среќа или несреќа да ја видам пораката,сеа форумскиот живот ми е загрозен со таквото сознание дали форумов има програм за заштитени сведоци?
Јипи, гол облечен седи тука. Среќа ми носиш. Или прати ми мене слика. Јас ќе ја раздавам за гласови . Прво доказ после праќам порака. Туууу, како не де сетивме порано.
Она со 200+ новите членови. Имавме таков случај, кога некому неславно му беше одземена победата (да не иманувам сега). Да не дојде ред пак да се повтори, намалете лобирање од надвор
Како што спомнав само првата членка не сум ја сретнала, а другите горе долу ги знам. Некоја повеќе, некоја помалку. Можам да кажам дека скоро 100% сигурна сум дека НИКОЈА од нив не праќала пораки. АМА!!! АМА!! не им ги знаеме на сите најдобрите другари, па може преку посредници се вршело тоа грозоморно дело. А може па и јас сум праќала, од кај да знаете (освен Џон и Дани што ѕирнале набрзина, ама не смеат да кажат). П. С. Сериозно ако дознаете кој е ОЗНАЧЕТЕ МЕ ОВДЕ ПОД ИТНО! фала. (како ќе спијам вечер уште не знам).